AK Kadın Kocaeli, Düzce’de

Kocaeli 25.07.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kadın Kocaeli, Düzce’de

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın koordinatörlüğünde ve ilçe kadın kolları temsilcilerinden oluşan 50’yi aşkın heyet sel felaketinin yaşandığı Düzce'ye gitti. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları ve ilçe kadın kolları temsilcilerinden oluşan 50’yi aşkın bir heyet Düzce'nin Esma Hanım ve Uğurlu köylerindeki selzedeleri ziyarete gitti, destek oldu. Önce, Düzce AK Parti İl başkanlığına ziyarette bulunuldu. Daha sonra Akçakoca ilçesinde sahil kesimindeki vatandaşlar, zarar gören esnaflar ve iş hanları dolaşıldı. “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” Esma Hatun ve Uğurlu Köyünde sel mağduru olan, hayvanları telef olan vatandaşlarla bire bir temas edilip, moral verilirken “Kocaeli Kadın Kolları olarak her zaman yanınızdayız” mesajları verildi. AK Partili kadınlar sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Serpil Kavrak da o saatlerde bölgede incelemedeydi.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın koordinatörlüğünde ve ilçe kadın kolları temsilcilerinden oluşan 50’yi aşkın heyet sel felaketinin yaşandığı Düzce'ye gitti. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları ve ilçe kadın kolları temsilcilerinden oluşan 50’yi aşkın bir heyet Düzce'nin Esma Hanım ve Uğurlu köylerindeki selzedeleri ziyarete gitti, destek oldu. Önce, Düzce AK Parti İl başkanlığına ziyarette bulunuldu. Daha sonra Akçakoca ilçesinde sahil kesimindeki vatandaşlar, zarar gören esnaflar ve iş hanları dolaşıldı.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Esma Hatun ve Uğurlu Köyünde sel mağduru olan, hayvanları telef olan vatandaşlarla bire bir temas edilip, moral verilirken “Kocaeli Kadın Kolları olarak her zaman yanınızdayız” mesajları verildi. AK Partili kadınlar sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Serpil Kavrak da o saatlerde bölgede incelemedeydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.