19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kadınlar arı gibi çalışıyor

Kocaeli 17.05.2018 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Kadınlar arı gibi çalışıyor

AK Kadınlar, Kocaeli’de 12 ilçede her kapıyı çalıyor, her esnafı ziyaret ediyor ve vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor

AK Partili kadınlar, 12 ilçede 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerde girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan AK Kadınlar, ziyaretleri ile ilçeleri karış karış gezmeye ve vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde kurulan ekiplerle vatandaşlara ulaşan AK Kadınlar, her kapıyı çalıyor, her esnafı ziyaret ediyor ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANIYORLAR AK Partili kadınlar, seçim çalışmaları kapsamında, 12 ilçede ziyaretlere devam ediyor. Gittikleri yerlerde bölge esnafları ve vatandaşların yanı sıra, evlere de nokta ziyaretlerinde bulunan kadın kolları yöneticileri, hasta, engelli ve yaşlı ziyaretleriyle de vatandaşları yalnız bırakmıyor. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın da katıldığı ev ziyaretlerinde vatandaşlar AK Partili kadınları büyük bir ilgiyle karşıladı.
AK Kadınlar, Kocaeli’de 12 ilçede her kapıyı çalıyor, her esnafı ziyaret ediyor ve vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor

AK Partili kadınlar, 12 ilçede 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerde girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan AK Kadınlar, ziyaretleri ile ilçeleri karış karış gezmeye ve vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde kurulan ekiplerle vatandaşlara ulaşan AK Kadınlar, her kapıyı çalıyor, her esnafı ziyaret ediyor ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.

BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANIYORLAR
AK Partili kadınlar, seçim çalışmaları kapsamında, 12 ilçede ziyaretlere devam ediyor. Gittikleri yerlerde bölge esnafları ve vatandaşların yanı sıra, evlere de nokta ziyaretlerinde bulunan kadın kolları yöneticileri, hasta, engelli ve yaşlı ziyaretleriyle de vatandaşları yalnız bırakmıyor. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın da katıldığı ev ziyaretlerinde vatandaşlar AK Partili kadınları büyük bir ilgiyle karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.