Ak Kadınlar Çayırova'da Buluştu

08.02.2018 - 22:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Kadınlar Çayırova'da Buluştu

Kocaeli Eski Milletevekili ve Kurucu İl Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, Gebze Ak Parti Eski Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Oya Tunçel, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Çayırova Ak Parti Eski Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik ve yine partinin çeşitli kademelerinde görev alan kadın siyasetçiler Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldiler. Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin katıldığı toplantıda gerçekleşen sohbette keyifli ve komik anlar yaşandı.  Azize Sibel Gönül Kümdir? Ak Partinin kuruluşunda Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğiyle başlayan Azize Sibel Gönül, 2003 yılından 5 Mayıs 2007 tarihine kadar Ak Parti Kocaeli İl Yönetiminde İl Sekreteri olarak görev aldı. 2007 Genel Seçimlerinde Ak Partiden milletvekili adayı olarak 23’üncü dönem Kocaeli Milletvekili seçildi. TBMM’de Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Sözcülüğü görevini üstlendi. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarının 2. olağan kongresinde MYK ve MKYK üyesi seçildi. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı (Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı) görevi verildi.-12 Haziran 2011 seçimlerinde, Ak Partiden yeniden aday olarak 24’üncü dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Azize Sibel Gönül, bu dönemde TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı olarak siyasi çalışmalarını sürdürmektedir.

Kocaeli Eski Milletevekili ve Kurucu İl Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, Gebze Ak Parti Eski Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Oya Tunçel, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Çayırova Ak Parti Eski Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik ve yine partinin çeşitli kademelerinde görev alan kadın siyasetçiler Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldiler. Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin katıldığı toplantıda gerçekleşen sohbette keyifli ve komik anlar yaşandı. 

Azize Sibel Gönül Kümdir?

Ak Partinin kuruluşunda Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğiyle başlayan Azize Sibel Gönül, 2003 yılından 5 Mayıs 2007 tarihine kadar Ak Parti Kocaeli İl Yönetiminde İl Sekreteri olarak görev aldı. 2007 Genel Seçimlerinde Ak Partiden milletvekili adayı olarak 23’üncü dönem Kocaeli Milletvekili seçildi. TBMM’de Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Sözcülüğü görevini üstlendi. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarının 2. olağan kongresinde MYK ve MKYK üyesi seçildi. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı (Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı) görevi verildi.-12 Haziran 2011 seçimlerinde, Ak Partiden yeniden aday olarak 24’üncü dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Azize Sibel Gönül, bu dönemde TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı olarak siyasi çalışmalarını sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.