AK kadınlar, ekonomiye destek oldu!

Siyaset 15.12.2019 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK kadınlar, ekonomiye destek oldu!

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği programda AK Kadınlar, 'Milli üret yerli tüket' anlayışıyla ortaya çıkardıkları el emekleri eserleri Gebze'de satışa sundu. Gebze'de AK Kadınlar el emeklerini ekonomiye katkı sağlamak amacıyla satışa sundu. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu organizasyona 12 ilçeden de katılım sağlandı. Önceki gün İzmit'te sergilenen el emeği işler, dün ise 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda vatandaşların ilgisine ve beğenisine sunuldu. Sergide AK Parti'ye gönül veren kadınların evlerinde ürettiği gıdalar, el işi, takı ve ahşap ürünler büyük ilgi gördü. AK Partili kadınlar, "AK kadınlar yerli üretir, milli tüketir ve ekonomiye destek verir. Bugün bu anlamlı organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkürlerimizi sunarız" dediler.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği programda AK Kadınlar, 'Milli üret yerli tüket' anlayışıyla ortaya çıkardıkları el emekleri eserleri Gebze'de satışa sundu.

Gebze'de AK Kadınlar el emeklerini ekonomiye katkı sağlamak amacıyla satışa sundu. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu organizasyona 12 ilçeden de katılım sağlandı. Önceki gün İzmit'te sergilenen el emeği işler, dün ise 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda vatandaşların ilgisine ve beğenisine sunuldu. Sergide AK Parti'ye gönül veren kadınların evlerinde ürettiği gıdalar, el işi, takı ve ahşap ürünler büyük ilgi gördü. AK Partili kadınlar, "AK kadınlar yerli üretir, milli tüketir ve ekonomiye destek verir. Bugün bu anlamlı organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkürlerimizi sunarız" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.