AK Kadınlar istişareyi bırakmıyor!

Siyaset 28.07.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kadınlar istişareyi bırakmıyor!

AK Parti Gebze Kadın Kolları çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Gebze Kadın kolları Hacıhalil Mahallesi haftalık iletişim toplantısını mahalle başkanı Seher Fidan, ilçe yöneticileri Filiz Alıcı ve mahalle yönetimi ile birlikte icra etti. Toplantıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerinde durulurken partililer yol haritası belirlediler. Saha içi ve saha dışı çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda AK kadınlar hizmete devam mesajı verdiler. SOSYAL MESAFELİ TOPLANTI AK Parti Darıca Kadın Kollarında da durum aynı. Kazım Karabekir Mahallesi Başkanı Birsen Şahin öncülüğünde mahalle iletişim toplantısını gerçekleştiren, partili kadınlar Covid-19 kapsamında sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun biçimde toplandı. Partideki çalışmaların masaya yatırıldığı toplantı oldukça verimli geçerken partili kadınlar çalışmaları konuştular. Bundan sonra yapılacak olanların masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık bir saati aşkın süre gerçekleşti.  

AK Parti Gebze Kadın Kolları çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Gebze Kadın kolları Hacıhalil Mahallesi haftalık iletişim toplantısını mahalle başkanı Seher Fidan, ilçe yöneticileri Filiz Alıcı ve mahalle yönetimi ile birlikte icra etti. Toplantıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerinde durulurken partililer yol haritası belirlediler. Saha içi ve saha dışı çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda AK kadınlar hizmete devam mesajı verdiler.

SOSYAL MESAFELİ TOPLANTI

AK Parti Darıca Kadın Kollarında da durum aynı. Kazım Karabekir Mahallesi Başkanı Birsen Şahin öncülüğünde mahalle iletişim toplantısını gerçekleştiren, partili kadınlar Covid-19 kapsamında sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun biçimde toplandı. Partideki çalışmaların masaya yatırıldığı toplantı oldukça verimli geçerken partili kadınlar çalışmaları konuştular. Bundan sonra yapılacak olanların masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık bir saati aşkın süre gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.