19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kadınlar tempoyu yükseltecek!

Siyaset 10.02.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kadınlar tempoyu yükseltecek!

AK Parti Gebze İlçe Kadın kolları mesaiye devam ediyor. Haftalık toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunan AK Kadınlar, saha çalışmalarını arttıracaklarını belirterek, Gebze’deki çalışmalarında tempolarını arttıracaklarını kaydettiler. AK Parti Gebze İlçe Kadın kolları mesaiye devam ediyor. İlçe binasında gerçekleşen haftalık olağan toplantıya kadın kolları başkanı Şenay Önder başkanlık ederken, toplantıya büyük katılım ve ilgi söz konusuydu. Toplantıda, kadın kolları olarak bundan sonra yapılacak olan saha çalışmaları konusunda kararlar alınırken AK Kadınlar, Gebze’deki çalışmalarında tempolarını arttıracaklarını kaydettiler. İl yöneticisi Birnaz Sağlam’ın da katıldığı toplantıda yerel ve genel gündem masaya yatırılırken partili kadınlar duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Kadın kolları olarak ve yapılacak olanların da masaya yatırıldığı toplantı bir saati aşkın süreyle sürdü. HAYIRLARA VESİLE OLSUN Yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının da yer aldığı toplantıda AK Kadınlar, saha içi çalışmalarına devam edeceklerinin mesajını verdiler. Yoğun tempoyla çalışan partili kadınlar, bundan sonra da aynı enerjiyle yollarına devam edeceklerini kaydederken Gebzeli tüm kadınlarla buluşmaya devam edeceklerini vurguladılar. Kadın kolları başkanı Şenay Önder, “Verimli bir toplantı oldu. Herkese teşekkür ederim. Toplantımız hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Gebze İlçe Kadın kolları mesaiye devam ediyor. Haftalık toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunan AK Kadınlar, saha çalışmalarını arttıracaklarını belirterek, Gebze’deki çalışmalarında tempolarını arttıracaklarını kaydettiler.

AK Parti Gebze İlçe Kadın kolları mesaiye devam ediyor. İlçe binasında gerçekleşen haftalık olağan toplantıya kadın kolları başkanı Şenay Önder başkanlık ederken, toplantıya büyük katılım ve ilgi söz konusuydu. Toplantıda, kadın kolları olarak bundan sonra yapılacak olan saha çalışmaları konusunda kararlar alınırken AK Kadınlar, Gebze’deki çalışmalarında tempolarını arttıracaklarını kaydettiler. İl yöneticisi Birnaz Sağlam’ın da katıldığı toplantıda yerel ve genel gündem masaya yatırılırken partili kadınlar duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Kadın kolları olarak ve yapılacak olanların da masaya yatırıldığı toplantı bir saati aşkın süreyle sürdü.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının da yer aldığı toplantıda AK Kadınlar, saha içi çalışmalarına devam edeceklerinin mesajını verdiler. Yoğun tempoyla çalışan partili kadınlar, bundan sonra da aynı enerjiyle yollarına devam edeceklerini kaydederken Gebzeli tüm kadınlarla buluşmaya devam edeceklerini vurguladılar. Kadın kolları başkanı Şenay Önder, “Verimli bir toplantı oldu. Herkese teşekkür ederim. Toplantımız hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.