AK kadınlardan Gebze Çıkarması

Gebze 03.04.2017 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK kadınlardan Gebze Çıkarması

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Gebze’de Mahalle Mahalle Evet’e davet etti

  AK Parti Kocaeli Kadın Kolları 16 Nisan Halk Oylaması öncesi ilçeleri gezmeye devam ediyor. İl Yönetim Kurulu olarak ilçelerde aktif çalışan il kadın kolları yöneticileri her gün bir ilçe de ev toplantıları yaparak mahallelere özgü çalışmalar yapıyor. Gebze’de 10 farklı ekiple, mahallelere özgü çalışma yapan AK Partili kadınlar Gebzeli kadınların ilgi odağı oldu. AK Partili kadınlar Gebzeli kadınlara sistem değişikliği hakkında bilgi vererek soruları yanıtladı.   HER MAHALLE’DE 5 EV TOPLANTISI Gebze’de 3 gün boyunca her mahallede çalışma yapan AK Partili kadınlar, Gebzeli kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Her mahallede günde 5 ev toplantısı yapan kadınlar aynı zamanda yaptıkları çat kapı ziyaretleriyle de Gebzeli kadınları halk oylamasında “Evet” demeye davet etti.   “ÇOCUKLAR DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE’DE YAŞASIN” AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemini en çok anneler istiyor. Çünkü anneler çocuklarının geleceklerini düşünerek karar veriyorlar. Anneler çocukları daha güçlü Türkiye’de yaşasınlar diye sistem değişikliğini destekliyorlar” dedi.   GÜÇLÜ TÜRKİYE GENÇLERİN ELİNDE YÜKSELECEK Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında mahalle mahalle gezerek kadınlara bilgi veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Gençlerin seçilmesini istemiyorlar, biz anneler olarak gençlerin seçilmesini destekliyoruz. Güçlü Türkiye gençlerin elinde yükselecek, bundan hiç şüphemiz yok. Seçme yaşının seçilme yaşı ile eşit olması gerekir” dedi.
AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Gebze’de Mahalle Mahalle Evet’e davet etti

 

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları 16 Nisan Halk Oylaması öncesi ilçeleri gezmeye devam ediyor. İl Yönetim Kurulu olarak ilçelerde aktif çalışan il kadın kolları yöneticileri her gün bir ilçe de ev toplantıları yaparak mahallelere özgü çalışmalar yapıyor. Gebze’de 10 farklı ekiple, mahallelere özgü çalışma yapan AK Partili kadınlar Gebzeli kadınların ilgi odağı oldu. AK Partili kadınlar Gebzeli kadınlara sistem değişikliği hakkında bilgi vererek soruları yanıtladı.

 

HER MAHALLE’DE 5 EV TOPLANTISI

Gebze’de 3 gün boyunca her mahallede çalışma yapan AK Partili kadınlar, Gebzeli kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Her mahallede günde 5 ev toplantısı yapan kadınlar aynı zamanda yaptıkları çat kapı ziyaretleriyle de Gebzeli kadınları halk oylamasında “Evet” demeye davet etti.

 

“ÇOCUKLAR DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE’DE YAŞASIN”

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemini en çok anneler istiyor. Çünkü anneler çocuklarının geleceklerini düşünerek karar veriyorlar. Anneler çocukları daha güçlü Türkiye’de yaşasınlar diye sistem değişikliğini destekliyorlar” dedi.

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE GENÇLERİN ELİNDE YÜKSELECEK

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında mahalle mahalle gezerek kadınlara bilgi veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Gençlerin seçilmesini istemiyorlar, biz anneler olarak gençlerin seçilmesini destekliyoruz. Güçlü Türkiye gençlerin elinde yükselecek, bundan hiç şüphemiz yok. Seçme yaşının seçilme yaşı ile eşit olması gerekir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.