AK Kadınların yıllık eylem planı hazır

Kocaeli 13.02.2018 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Kadınların yıllık eylem planı hazır

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları 2018-2019 yıllı eylem planını hazırladı.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları geçtiğimiz hafta sonu Afyon’da yaptıkları kampta 2018-2019 yılı çalışmalarını planlayarak eylem planını hazırlandı. 3 gün süren programda birim başkanları kendi alanlarıyla ilgili sunum yaptı. AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanlarının katıldığı toplantıya İl Başkan Yardımcıları da eksiksiz katılım gösterdi. Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği kampta sosyal projeler planlandı.  “SOSYAL PROJELERİMİZLE SAHADA OLACAĞIZ” AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz yapılan kamp hakkında bilgi vererek “Kongrelerimizin tamamlanmasıyla teşkilat çalışmalarına hız verdik. Kampta teşkilat eğitimlerimizi tamamladık ve teşkilat çalışmalarımıza yön verecek eylem planımızı hazırladık. Teşkilat çalışmalarımızı yaparken aynı zamanda da sosyal projelerimizle de sahada olacağız.” dedi “DERDİMİZ KADININ HAYATINA DOKUNMAK” Sadece seçim dönemi değil her an sahada olduklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Derdimiz kadının hayatına dokunmak. Bu düşünceyle her alanda kadının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kongremizde kadınlar için gece gündüz çalışmaya söz vermiştik. Yaptığımız kampta bunu planladık” dedi. İLÇE BAZLI EYLEM PLANLARI HAZIRLANDI İlçe Kadın Kolları’nın çalışmalarının da değerlendirildiği kampta ilçe bazlı eylem planları da hazırlandı. Ayrıca Kadın Kolları Başkanları verilen eğitimlerden faydalandıklarını ifade ederek yararlı bir kamp geçirdiklerini söylediler. 
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları 2018-2019 yıllı eylem planını hazırladı.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları geçtiğimiz hafta sonu Afyon’da yaptıkları kampta 2018-2019 yılı çalışmalarını planlayarak eylem planını hazırlandı. 3 gün süren programda birim başkanları kendi alanlarıyla ilgili sunum yaptı. AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanlarının katıldığı toplantıya İl Başkan Yardımcıları da eksiksiz katılım gösterdi. Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği kampta sosyal projeler planlandı. 

“SOSYAL PROJELERİMİZLE SAHADA OLACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz yapılan kamp hakkında bilgi vererek “Kongrelerimizin tamamlanmasıyla teşkilat çalışmalarına hız verdik. Kampta teşkilat eğitimlerimizi tamamladık ve teşkilat çalışmalarımıza yön verecek eylem planımızı hazırladık. Teşkilat çalışmalarımızı yaparken aynı zamanda da sosyal projelerimizle de sahada olacağız.” dedi

“DERDİMİZ KADININ HAYATINA DOKUNMAK”

Sadece seçim dönemi değil her an sahada olduklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Derdimiz kadının hayatına dokunmak. Bu düşünceyle her alanda kadının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kongremizde kadınlar için gece gündüz çalışmaya söz vermiştik. Yaptığımız kampta bunu planladık” dedi.

İLÇE BAZLI EYLEM PLANLARI HAZIRLANDI

İlçe Kadın Kolları’nın çalışmalarının da değerlendirildiği kampta ilçe bazlı eylem planları da hazırlandı. Ayrıca Kadın Kolları Başkanları verilen eğitimlerden faydalandıklarını ifade ederek yararlı bir kamp geçirdiklerini söylediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.