AK KOCAELİ ADAYLARI ERDOĞAN’LA BULUŞTU!

Siyaset 25.05.2018 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK KOCAELİ ADAYLARI ERDOĞAN’LA BULUŞTU!

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildi

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildi. AK Parti’nin 21 Mayıs'ta YSK'ya teslim ettiği milletvekili aday listesinde yer alan 600 vekil adayı, Ankara Arena’da tanıtıldı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Kocaelili adaylar ve teşkilat üyeleri tam kadro olarak Ankara Arena’da yerini aldı. ERDOĞAN’DAN ‘MAŞALLAH KOCAELİ’ TEBRİĞİ İlimizden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 26. Dönem AK Parti Kocaeli milletvekilleri ve 27. Dönem AK Parti Kocaeli milletvekili adayları, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yine ‘Maşallah Kocaeli’ tebriğini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sonrasında adaylar il il sahneye çıkarılarak tanıtıldı. ADAYLARLA TOPLU FOTOĞRAF AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Fikri Işık, İlyas Şeker,  Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Hakan Höbek, Ufuk Ekinci, Elif Nur Bayram, Enver Zengin, Hayrettin Deniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildi

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildi.

AK Parti’nin 21 Mayıs'ta YSK'ya teslim ettiği milletvekili aday listesinde yer alan 600 vekil adayı, Ankara Arena’da tanıtıldı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Kocaelili adaylar ve teşkilat üyeleri tam kadro olarak Ankara Arena’da yerini aldı.

ERDOĞAN’DAN ‘MAŞALLAH KOCAELİ’ TEBRİĞİ

İlimizden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 26. Dönem AK Parti Kocaeli milletvekilleri ve 27. Dönem AK Parti Kocaeli milletvekili adayları, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yine ‘Maşallah Kocaeli’ tebriğini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sonrasında adaylar il il sahneye çıkarılarak tanıtıldı.

ADAYLARLA TOPLU FOTOĞRAF

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Fikri Işık, İlyas Şeker,  Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Hakan Höbek, Ufuk Ekinci, Elif Nur Bayram, Enver Zengin, Hayrettin Deniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.