19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kocaeli Ankara’ya Çıkarma Yapacak

Kocaeli 16.08.2018 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Kocaeli Ankara’ya Çıkarma Yapacak

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti 6’ncı Olağan Genel Kongre hakkında bilgilendirme yaptı.

AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un İl binasında düzenlediği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Yürütme Kurulu üyeleri katılım gösterdi.  YENİ DÖNEM BAŞLADI Toplantıda 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek AK Parti 6’ncı Olağan Kongresi hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “6’ncı Olağan Büyük Kongremizi 18 Ağustos’ta gerçekleştireceğiz. 16 Nisan 2017 halk oylamasından sonra 24 Haziran’da da milletimizin teyidini aldık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yuvam dediği partiye geri dönmüştür. AK Parti bir demokrasi şöleni içinde kongresini yapacaktır. Liderimizin öncülüğünde bu kutlu davanın neferi olan bizler bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz.” şeklinde konuştu. BİZLER İÇİN YENİLENME “Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizler için bir yenilenme.” diyen Eryarsoy, “Bizler 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla Ankara’da olacağız. Büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’yi lider ülke yapmak hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur. Kongreye Cuma akşamı yola çıkacağız. Saatler farklılık gösteriyor. İlçelerden yola çıkılacak. Özel arabasıyla gidenler hariç 86 otobüs yola çıkacağız. Her zamanki gibi özel hazırlıklarımızı yaptık.” diye belirtti.  
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti 6’ncı Olağan Genel Kongre hakkında bilgilendirme yaptı.

AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un İl binasında düzenlediği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Yürütme Kurulu üyeleri katılım gösterdi. 

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Toplantıda 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek AK Parti 6’ncı Olağan Kongresi hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “6’ncı Olağan Büyük Kongremizi 18 Ağustos’ta gerçekleştireceğiz. 16 Nisan 2017 halk oylamasından sonra 24 Haziran’da da milletimizin teyidini aldık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yuvam dediği partiye geri dönmüştür. AK Parti bir demokrasi şöleni içinde kongresini yapacaktır. Liderimizin öncülüğünde bu kutlu davanın neferi olan bizler bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz.” şeklinde konuştu.

BİZLER İÇİN YENİLENME

“Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizler için bir yenilenme.” diyen Eryarsoy, “Bizler 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla Ankara’da olacağız. Büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’yi lider ülke yapmak hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur. Kongreye Cuma akşamı yola çıkacağız. Saatler farklılık gösteriyor. İlçelerden yola çıkılacak. Özel arabasıyla gidenler hariç 86 otobüs yola çıkacağız. Her zamanki gibi özel hazırlıklarımızı yaptık.” diye belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.