19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK KOCAELİ'DE İCRA DEĞİŞTİ!

Kocaeli 26.09.2017 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK KOCAELİ'DE İCRA DEĞİŞTİ!

AK Parti Kocaeli'de icra değişti. AK Parti Kocaeli'de Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman'ın Kartepe İlçe Başkanı olması ve Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ekrem Özenir'in vefatı dolayısıyla yürütme kurulunda oluşan boşluk sonrası değişiklikler ve görev dağılımı yapıldı.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yaptığı açıklama da, "Yeni Yürütme Kurulumuz ve yapılan görev değişiklikleri hayırlara vesile olsun." dedi. İŞTE YENİ İL YÜRÜTME KURULU Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Mehmet Uzunoğlu Teşkilat Başkanı: Abdullah Eryarsoy Seçim İşleri Başkanı: Ahmet Berberoğlu Tanıtım ve Medya Başkanı: Yusuf Akın Dış İlişkiler Başkanı: Ahmet Türkel Sosyal İşler Başkanı: Orhan Faruk Barış Ekonomik İşler Başkanı: Adnan Turan Halkla İlişkiler Başkanı: Emel Ceylan Balcıoğlu Mali ve İdari İşler Başkanı: İshak Yıldırım AR-GE Başkanı: İrfan Ayar İnsan Hakları Başkanı: Arif Aküzüm Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Veli Haldız İl Sekreteri: Gülcan Kocabıyık  

AK Parti Kocaeli'de icra değişti. AK Parti Kocaeli'de Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman'ın Kartepe İlçe Başkanı olması ve Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ekrem Özenir'in vefatı dolayısıyla yürütme kurulunda oluşan boşluk sonrası değişiklikler ve görev dağılımı yapıldı. 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yaptığı açıklama da, "Yeni Yürütme Kurulumuz ve yapılan görev değişiklikleri hayırlara vesile olsun." dedi.

İŞTE YENİ İL YÜRÜTME KURULU
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Mehmet Uzunoğlu
Teşkilat Başkanı: Abdullah Eryarsoy
Seçim İşleri Başkanı: Ahmet Berberoğlu
Tanıtım ve Medya Başkanı: Yusuf Akın
Dış İlişkiler Başkanı: Ahmet Türkel
Sosyal İşler Başkanı: Orhan Faruk Barış
Ekonomik İşler Başkanı: Adnan Turan
Halkla İlişkiler Başkanı: Emel Ceylan Balcıoğlu
Mali ve İdari İşler Başkanı: İshak Yıldırım
AR-GE Başkanı: İrfan Ayar
İnsan Hakları Başkanı: Arif Aküzüm
Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Veli Haldız
İl Sekreteri: Gülcan Kocabıyık

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.