AK KOCAELİ’DE KONGRELER RAMAZANDAN SONRA BAŞLIYOR

Kocaeli 23.05.2017 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK KOCAELİ’DE KONGRELER RAMAZANDAN SONRA BAŞLIYOR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, pazar günü Ankara’da gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongreyi değerlendirdi. AK Parti’nin pazar günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongreye Kocaeli teşkilatı damga vurmuştu. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara dönüşü yaptığı değerlendirmede, “Özellikle gençlerimiz muhteşemdi. Son on gün çok ciddi şekilde bu kongreye hazırlanıyorlardı. Salonda hem sloganları hem de açtıkları pankartla Cumhurbaşkanımızın da dikkatini çektiler. Gençlerimizi kutluyorum” dedi. 'PARTİMİZİN AĞABEYİDİR' AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK) ilimizden Milletvekili Zeki Aygün alınmıştı. Ceyhan, bu konuyla ilgili de konuştu: “Burada isimleri tartışmak yerine ilimizin parti genel merkezinde temsil ediliyor olmasının önemini görmek gerekir. Bu açıdan da çok mutluyuz. Geçen dönem Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu vardı. Şimdi yine bir başka vekilimiz Zeki Aygün görev yapacak. Zeki Aygün, partimizin ağabeyidir. Çok faydalı olacağına inanıyorum”. BİR AY SONRA BAŞLAYACAK Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel kurulda il teşkilatlarının biran önce yenileneceğini açıklamıştı. Ceyhan, bu mesajın gayet net olduğunu belirterek şunları söyledi: “Açıkçası önümüzde Eylül-Ekim ayında ilçe kongreleri, Şubat ayında da il kongresi olacak şekilde bir takvim vardı. Henüz açıklanmadı ama bu takvim öne alınacak. En geç Ramazan ayından sonra, Haziran sonu genel kurullar başlayacak gibi görünüyor. Yeni yıla girene kadar bütün il kongrelerinin tamamlanmış olacak”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, pazar günü Ankara’da gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongreyi değerlendirdi.

AK Parti’nin pazar günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongreye Kocaeli teşkilatı damga vurmuştu. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara dönüşü yaptığı değerlendirmede, “Özellikle gençlerimiz muhteşemdi. Son on gün çok ciddi şekilde bu kongreye hazırlanıyorlardı. Salonda hem sloganları hem de açtıkları pankartla Cumhurbaşkanımızın da dikkatini çektiler. Gençlerimizi kutluyorum” dedi.

'PARTİMİZİN AĞABEYİDİR'

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK) ilimizden Milletvekili Zeki Aygün alınmıştı. Ceyhan, bu konuyla ilgili de konuştu: “Burada isimleri tartışmak yerine ilimizin parti genel merkezinde temsil ediliyor olmasının önemini görmek gerekir. Bu açıdan da çok mutluyuz. Geçen dönem Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu vardı. Şimdi yine bir başka vekilimiz Zeki Aygün görev yapacak. Zeki Aygün, partimizin ağabeyidir. Çok faydalı olacağına inanıyorum”.

BİR AY SONRA BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel kurulda il teşkilatlarının biran önce yenileneceğini açıklamıştı. Ceyhan, bu mesajın gayet net olduğunu belirterek şunları söyledi: “Açıkçası önümüzde Eylül-Ekim ayında ilçe kongreleri, Şubat ayında da il kongresi olacak şekilde bir takvim vardı. Henüz açıklanmadı ama bu takvim öne alınacak. En geç Ramazan ayından sonra, Haziran sonu genel kurullar başlayacak gibi görünüyor. Yeni yıla girene kadar bütün il kongrelerinin tamamlanmış olacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.