AK Kocaeli’den Ankara çıkarması!

Kocaeli 26.02.2017 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Kocaeli’den Ankara çıkarması!

AK Parti Kocaeli teşkilatları Ankara'ya giderek partinin anayasa referandumu tanıtım toplantısına katıldı.  81 ilden AK Parti teşkilatları Ankara Arena Spor Salonu'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya katıldı. Kocaeli'den de büyük bir heyet de Ankara'ya giderek salondaki yerini aldı.  TÜRKİYE’NİN KALBİ ANKARA’DA ATTI! Kocaeli’den büyük bir heyetin katıldığı kampanya tanıtım toplantısına 30'u yabancı 400'den fazla sivil toplum kuruluşuna, 60'ı uluslararası 500'e yakın basın mensubuna ve 123 büyükelçiye davet gönderilmişti. Türkiye genelinden bin otobüsle AK Parti teşkilatları adeta Ankara’ya akın etti. Türkiye’nin kalbinin Ankara'da attığı tarihi günde, yaklaşık 60 bin kişi salona akın etti. "KOCAELİ HER ZAMAN Kİ YERİNDE" AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları ve ilçe gençlik kolları ise yine farkını ortaya koydu. Program öncesi erken saatlerde Ankara'ya ulaşan gençler salonun içi ve dışına birbirinden farklı afişler astı. Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşma yaptığı sırada sık sık sloganlar atan gençler salonda bulunanlara, "Kocaeli her zaman ki yerinde" dedirtti.   

AK Parti Kocaeli teşkilatları Ankara'ya giderek partinin anayasa referandumu tanıtım toplantısına katıldı. 

81 ilden AK Parti teşkilatları Ankara Arena Spor Salonu'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya katıldı. Kocaeli'den de büyük bir heyet de Ankara'ya giderek salondaki yerini aldı. 

TÜRKİYE’NİN KALBİ ANKARA’DA ATTI!

Kocaeli’den büyük bir heyetin katıldığı kampanya tanıtım toplantısına 30'u yabancı 400'den fazla sivil toplum kuruluşuna, 60'ı uluslararası 500'e yakın basın mensubuna ve 123 büyükelçiye davet gönderilmişti. Türkiye genelinden bin otobüsle AK Parti teşkilatları adeta Ankara’ya akın etti. Türkiye’nin kalbinin Ankara'da attığı tarihi günde, yaklaşık 60 bin kişi salona akın etti.

"KOCAELİ HER ZAMAN Kİ YERİNDE"

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları ve ilçe gençlik kolları ise yine farkını ortaya koydu. Program öncesi erken saatlerde Ankara'ya ulaşan gençler salonun içi ve dışına birbirinden farklı afişler astı. Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşma yaptığı sırada sık sık sloganlar atan gençler salonda bulunanlara, "Kocaeli her zaman ki yerinde" dedirtti. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.