AK Kocaeli’den Kocaelispor’a bayraklı destek!

Spor 21.06.2020 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kocaeli’den Kocaelispor’a bayraklı destek!

Spor Toto 3.Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Kocaelispor’un 60 metrekare dev bayrağı, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasına asıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Yeşil-Siyahlı ekibin bu sezon 3.Lig’deki başarısının bir başlangıç olduğunu belirterek “Kocaelispor, taraftarıyla ve şehriyle bütünleşerek bu başarıları en kısa sürede yakalayacaktır. Bu yolda bizler de her zaman Yeşil-Siyahlı ekibimizin yanındayız. Kocaelispor, geçen yıl devlet borçlarının kapatılmasıyla Türkiye’de bu anlamda en rahat futbol kulüplerinden biri haline gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın bu sezon futbolcu ailesine olan borçların da ödenerek transferin açılmasını sağlamasıyla Kocaelispor’umuz tarihinde ilk kez bu kadar beyaz bir sayfayı önüne açmış oldu.” dedi.   SEVİNCİ DOYASIYA YAŞAMAYI BEKLİYORUZ İlk yılda bu başarının gelmesinde en başta kulüp başkanımız, yönetimi, teknik heyet ve futbolcularımızın inanılmaz gayreti, taraftarımızın inancı ve iyi niyetli bu çalışmaların büyük etkisi olmuştur. Artık müjdeli haberin açıklanmasını ve hak ettiğimiz sevinci doyasıya yaşamayı bekliyoruz. Şehrin her yanı Kocaelispor’un renkleriyle donatılıyor. Akçaray, Yeşil-Siyah oldu. Taraftarlarımızdan da sandıklardan bayraklarını çıkarıp, pencerelerine, balkonlarına asarak şampiyonluğu kutlamaya hazırlanmaya davet ediyorum” dedi.

Spor Toto 3.Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Kocaelispor’un 60 metrekare dev bayrağı, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasına asıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Yeşil-Siyahlı ekibin bu sezon 3.Lig’deki başarısının bir başlangıç olduğunu belirterek “Kocaelispor, taraftarıyla ve şehriyle bütünleşerek bu başarıları en kısa sürede yakalayacaktır. Bu yolda bizler de her zaman Yeşil-Siyahlı ekibimizin yanındayız. Kocaelispor, geçen yıl devlet borçlarının kapatılmasıyla Türkiye’de bu anlamda en rahat futbol kulüplerinden biri haline gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın bu sezon futbolcu ailesine olan borçların da ödenerek transferin açılmasını sağlamasıyla Kocaelispor’umuz tarihinde ilk kez bu kadar beyaz bir sayfayı önüne açmış oldu.” dedi.  

SEVİNCİ DOYASIYA YAŞAMAYI BEKLİYORUZ

İlk yılda bu başarının gelmesinde en başta kulüp başkanımız, yönetimi, teknik heyet ve futbolcularımızın inanılmaz gayreti, taraftarımızın inancı ve iyi niyetli bu çalışmaların büyük etkisi olmuştur. Artık müjdeli haberin açıklanmasını ve hak ettiğimiz sevinci doyasıya yaşamayı bekliyoruz. Şehrin her yanı Kocaelispor’un renkleriyle donatılıyor. Akçaray, Yeşil-Siyah oldu. Taraftarlarımızdan da sandıklardan bayraklarını çıkarıp, pencerelerine, balkonlarına asarak şampiyonluğu kutlamaya hazırlanmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.