AK KOCAELİ'DEN MARDİN ÇIKARMASI!

Kocaeli 18.06.2017 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK KOCAELİ'DEN MARDİN ÇIKARMASI!

AK Parti Kocaeli Teşkilatından oluşan heyet bugün Mardin’e gitti. Gönül Köprüsü projesi kapsamında AK Partililer yine Mardin’e gitti.  İKİ GÜN ORADALAR Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın oluşturduğu heyette AK Parti Kocaeli Teşkilatından birçok isim Mardin’e gitti. AK Partili heyet, bugün sabah saatlerinde Mardin’e giderek, gönül köprüsü projesi kapsamında 2 gün orada kalarak, Mardin halkı ile iç içe olacak. Öğlen saatlerinde Mardin İl Teşkilatını ve Mardin Valiliğini ziyaret edecek olan heyet, akşam saatlerinde ise Mardin esnafına ziyaret gerçekleştirecek. Esnaf ziyareti sonra Kent Meydanı’nda Mardin halkı ile iftar yapacak olan AK Partililer sahur vaktine kadar vatandaşlarla bir arada olacak. AK Partili heyet Pazartesi sabah saatlerinde ilimize dönüş yapacak. HABER: YAĞMUR SIR

AK Parti Kocaeli Teşkilatından oluşan heyet bugün Mardin’e gitti. Gönül Köprüsü projesi kapsamında AK Partililer yine Mardin’e gitti. 

İKİ GÜN ORADALAR

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın oluşturduğu heyette AK Parti Kocaeli Teşkilatından birçok isim Mardin’e gitti. AK Partili heyet, bugün sabah saatlerinde Mardin’e giderek, gönül köprüsü projesi kapsamında 2 gün orada kalarak, Mardin halkı ile iç içe olacak. Öğlen saatlerinde Mardin İl Teşkilatını ve Mardin Valiliğini ziyaret edecek olan heyet, akşam saatlerinde ise Mardin esnafına ziyaret gerçekleştirecek. Esnaf ziyareti sonra Kent Meydanı’nda Mardin halkı ile iftar yapacak olan AK Partililer sahur vaktine kadar vatandaşlarla bir arada olacak. AK Partili heyet Pazartesi sabah saatlerinde ilimize dönüş yapacak.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.