19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kocaeli, FETÖ davasına katıldı!

Kocaeli 07.08.2018 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Kocaeli, FETÖ davasına katıldı!

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve partililer Kandıra’da devam eden FETÖ-Donanma davasına katıldı. Eryarsoy duruşma çıkışı “Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’lar yaşatmasın” dedi.

Ak Partililer Kandıra’da devam eden FETÖ-Donanma davasına katıldı. İl Başkanı Eryarsoy’un yanı sıra Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve il yönetimi de yer aldı ‘EN AĞIR BEDELİ ÖDEYECEKLER’ Mahkeme sonrası açıklama yapan İl Başkanı Eryarsoy, “Kandıra'da devam eden FETÖ-Donanma Davası'nın duruşmasına katıldık. Aziz milletimiz istiklâline ve istikbaline yönelik saldırıların belki de en alçakça olanına 15 Temmuz 2016 gecesi maruz kalmış; binlerce yıldır olduğu gibi cesareti, feraseti, birlik ve beraberliğiyle bu girişimi boşa çıkarmıştır. Biz de dün olduğu bugün de milletimizin davasının takipçisiyiz. Her ne kadar yalanlara sığınsalar, kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışsalar da bu hainler mahkemelerde en ağır bedeli ödeyeceklerdir” dedi. ADALETİN TECELLİSİNİ BEKLİYORUZ’ FETÖ davasını takip etmenin çok önemli olduğunu da vurgulayan Eryarsoy, “Bu davaları takip bizim için çok önemli çünkü 15 Temmuz Darbe girişimi, 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ve bu topraklara ümit bağlamış en temel hakkı olan yaşama hakkına yapılmış bir saldırıdır. Biz de bu süreçte hukuk içerisinde mahkemelerin karar verdiği şekilde adaletin tecellisini bekliyoruz. FETÖ davalarından öyle bir karar çıkmalı ki her birimizin vicdanının rahatlayacağı bir karar olmalıdır. Bugün darbeye kalkışanlar, hainlik yapanların bir daha buna cesaret edememesi lazım” diye konuştu. ‘BİRLİĞİN GÜCÜNE İNANIYORUZ’ Sözlerini sürdüren Eryarsoy, “Geçmişte Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı’nda nasıl birlik, beraberlik içerisinde olduysak aynı şekilde bu vatanın bekası için, savunması için bugüne kadar nasıl bedel ödediysek Allah’ın izniyle yarın aynı şekilde bedel öderiz. Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Geleceği; vatanımız, milletimiz, bayrağımız, devletimiz ve insanımız adına iyinin ve doğrunun yolundan hiçbir zaman şaşmadan karşılayacağız. Çünkü biz birliğin gücüne inanıyoruz. Zafer; iyilik ve doğruluk adına mücadele edenlerindir. Rabbim Zalimlere, hainlere fırsat vermesin. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’lar yaşatmasın” dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve partililer Kandıra’da devam eden FETÖ-Donanma davasına katıldı. Eryarsoy duruşma çıkışı “Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’lar yaşatmasın” dedi.

Ak Partililer Kandıra’da devam eden FETÖ-Donanma davasına katıldı. İl Başkanı Eryarsoy’un yanı sıra Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve il yönetimi de yer aldı

‘EN AĞIR BEDELİ ÖDEYECEKLER’

Mahkeme sonrası açıklama yapan İl Başkanı Eryarsoy, “Kandıra'da devam eden FETÖ-Donanma Davası'nın duruşmasına katıldık. Aziz milletimiz istiklâline ve istikbaline yönelik saldırıların belki de en alçakça olanına 15 Temmuz 2016 gecesi maruz kalmış; binlerce yıldır olduğu gibi cesareti, feraseti, birlik ve beraberliğiyle bu girişimi boşa çıkarmıştır. Biz de dün olduğu bugün de milletimizin davasının takipçisiyiz. Her ne kadar yalanlara sığınsalar, kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışsalar da bu hainler mahkemelerde en ağır bedeli ödeyeceklerdir” dedi.

ADALETİN TECELLİSİNİ BEKLİYORUZ’

FETÖ davasını takip etmenin çok önemli olduğunu da vurgulayan Eryarsoy, “Bu davaları takip bizim için çok önemli çünkü 15 Temmuz Darbe girişimi, 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ve bu topraklara ümit bağlamış en temel hakkı olan yaşama hakkına yapılmış bir saldırıdır. Biz de bu süreçte hukuk içerisinde mahkemelerin karar verdiği şekilde adaletin tecellisini bekliyoruz. FETÖ davalarından öyle bir karar çıkmalı ki her birimizin vicdanının rahatlayacağı bir karar olmalıdır. Bugün darbeye kalkışanlar, hainlik yapanların bir daha buna cesaret edememesi lazım” diye konuştu.

‘BİRLİĞİN GÜCÜNE İNANIYORUZ’

Sözlerini sürdüren Eryarsoy, “Geçmişte Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı’nda nasıl birlik, beraberlik içerisinde olduysak aynı şekilde bu vatanın bekası için, savunması için bugüne kadar nasıl bedel ödediysek Allah’ın izniyle yarın aynı şekilde bedel öderiz. Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Geleceği; vatanımız, milletimiz, bayrağımız, devletimiz ve insanımız adına iyinin ve doğrunun yolundan hiçbir zaman şaşmadan karşılayacağız. Çünkü biz birliğin gücüne inanıyoruz. Zafer; iyilik ve doğruluk adına mücadele edenlerindir. Rabbim Zalimlere, hainlere fırsat vermesin. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’lar yaşatmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.