19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kocaeli’nde delege seçimleri başlıyor

Siyaset 03.11.2019 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kocaeli’nde delege seçimleri başlıyor

AK Parti'de üye listelerinin kesinleşmesinden sonra delege seçim tarihleri açıklandı. 16 Kasım'da başlayacak delege seçimleri 23 Kasım'da sona erecek. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda delege seçimleri 17 Kasım’da gerçekleşecek. AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu tarafından ‘Birlik, Dirlik ve Kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti’ diyerek başlatılan 7. büyük kongre takvimi, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından aksamadan devam ediyor. Buna göre 12 Ekim Cumartesi günü askıya çıkarılan delege seçmen listelerinin ardından 16 Kasım Cumartesi günü Derince ve Körfez ilçeleriyle birlikte delege seçimleri başlayacak. İlçe kongrelerinde oy kullanmak üzere toplam 600 delege seçimi, 23 Kasım Cumartesi günü tamamlanacak. MEHMET ELLİBEŞ AÇIKLAMA YAPTI AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, delege seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak genel merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda aşama aşama büyük kongremize doğru yol alıyoruz. Delege seçmen listelerinin askıda kalma ve itiraz süreleri tamamlandıktan sonra şimdi delege seçimlerini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Ellibeş, “Daha önce de ifade ettiğim gibi milletimizin her bir ferdini hiçbir ayrım, hiçbir farklılık, hiçbir hesap gütmeksizin bu büyük mücadelede yanımızda olmaya çağırıyoruz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. AK Partili olmak demek, bu ülkenin ve milletin asırlar boyu devam eden medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak demektir ve dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Bu süreçte değerli kardeşlerimden teşkilat başkanı, yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili gibi unvanlı görevlerin bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesi, hizmet vasıtası olduğunu unutmamasını istiyorum. Önemli olan hiçbir sıfat sahibi olmadan da bu büyük davanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini gösterebilmek olduğunu lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle inşallah bu şekilde davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır” dedi. EN ÇOK DELEGE GEBZE’DE EN AZ DİLOVASI En çok delege sayısı 114 ile Gebze’de iken en az delege sayısı ise 17 delege ile Dilovası’na ait. Bölgemizden Darıca’da 60, Çayırova’da ise 42 delege bulunuyor. Öte yandan delege seçimleri ilçe merkezlerinde saat 10.00-17.00 arası yapılacak. İLÇE                      TARİH                   DEL .SAYISI Derince               16 Kasım 2019                  44 Körfez                 16 Kasım 2019                  47 ÇAYIROVA          17 KASIM 2019                 42 DARICA               17 KASIM 2019                60 DİLOVASI            17 KASIM 2019                17 GEBZE                 17 KASIM 2019              114

AK Parti'de üye listelerinin kesinleşmesinden sonra delege seçim tarihleri açıklandı. 16 Kasım'da başlayacak delege seçimleri 23 Kasım'da sona erecek. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda delege seçimleri 17 Kasım’da gerçekleşecek. AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu tarafından ‘Birlik, Dirlik ve Kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti’ diyerek başlatılan 7. büyük kongre takvimi, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından aksamadan devam ediyor. Buna göre 12 Ekim Cumartesi günü askıya çıkarılan delege seçmen listelerinin ardından 16 Kasım Cumartesi günü Derince ve Körfez ilçeleriyle birlikte delege seçimleri başlayacak. İlçe kongrelerinde oy kullanmak üzere toplam 600 delege seçimi, 23 Kasım Cumartesi günü tamamlanacak.

MEHMET ELLİBEŞ AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, delege seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak genel merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda aşama aşama büyük kongremize doğru yol alıyoruz. Delege seçmen listelerinin askıda kalma ve itiraz süreleri tamamlandıktan sonra şimdi delege seçimlerini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Ellibeş, “Daha önce de ifade ettiğim gibi milletimizin her bir ferdini hiçbir ayrım, hiçbir farklılık, hiçbir hesap gütmeksizin bu büyük mücadelede yanımızda olmaya çağırıyoruz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. AK Partili olmak demek, bu ülkenin ve milletin asırlar boyu devam eden medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak demektir ve dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Bu süreçte değerli kardeşlerimden teşkilat başkanı, yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili gibi unvanlı görevlerin bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesi, hizmet vasıtası olduğunu unutmamasını istiyorum. Önemli olan hiçbir sıfat sahibi olmadan da bu büyük davanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini gösterebilmek olduğunu lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle inşallah bu şekilde davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır” dedi.

EN ÇOK DELEGE GEBZE’DE EN AZ DİLOVASI

En çok delege sayısı 114 ile Gebze’de iken en az delege sayısı ise 17 delege ile Dilovası’na ait. Bölgemizden Darıca’da 60, Çayırova’da ise 42 delege bulunuyor. Öte yandan delege seçimleri ilçe merkezlerinde saat 10.00-17.00 arası yapılacak.

İLÇE                      TARİH                   DEL .SAYISI

Derince               16 Kasım 2019                  44

Körfez                 16 Kasım 2019                  47

ÇAYIROVA          17 KASIM 2019                 42

DARICA               17 KASIM 2019                60

DİLOVASI            17 KASIM 2019                17

GEBZE                 17 KASIM 2019              114

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.