AK Kocaeli’nin toplantısına partili akını!

Kocaeli 15.09.2019 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kocaeli’nin toplantısına partili akını!

AK Parti 105.’inci İl Danışma Meclisi toplantısını İzmit’te bulunan Antikkapı’da düzenledi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında düzenlenen danışma meclisi toplantısına yaklaşık 2 bin partili katıldı.  Toplantıya AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek, eski milletvekillerinden Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, eski belediye başkanları, ilçelerin eski ilçe başkanları ve istişare kurulu üyeleri katıldı. Milletvekillerinden eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlyas Şeker mazeretleri nedeniyle toplantıya katılmadı. AYAR KATILMADI AK Parti’nin istifa ederek yeni bir parti kurulması tartışmaları içinde yer alan isimlerden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, eski milletvekili Eyüp Ayar toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı. Ayrıca il başkanlığından istifa eden Abdullah Eryarsoy da toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı. GEBZE BÖLGESİNDEN BÜYÜK KATILIM Toplantıya Gebze bölgesinde görev yapan isimler büyük ilgi gösterdi. AK Parti Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinde ki yöneticiler ve geçmişte partide görev alan isimler danışma toplantısına katılarak bir araya geldi.      

AK Parti 105.’inci İl Danışma Meclisi toplantısını İzmit’te bulunan Antikkapı’da düzenledi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında düzenlenen danışma meclisi toplantısına yaklaşık 2 bin partili katıldı. 

Toplantıya AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek, eski milletvekillerinden Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, eski belediye başkanları, ilçelerin eski ilçe başkanları ve istişare kurulu üyeleri katıldı. Milletvekillerinden eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlyas Şeker mazeretleri nedeniyle toplantıya katılmadı.

AYAR KATILMADI
AK Parti’nin istifa ederek yeni bir parti kurulması tartışmaları içinde yer alan isimlerden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, eski milletvekili Eyüp Ayar toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı. Ayrıca il başkanlığından istifa eden Abdullah Eryarsoy da toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı.

GEBZE BÖLGESİNDEN BÜYÜK KATILIM
Toplantıya Gebze bölgesinde görev yapan isimler büyük ilgi gösterdi. AK Parti Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinde ki yöneticiler ve geçmişte partide görev alan isimler danışma toplantısına katılarak bir araya geldi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.