19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kocaeli Türkiye Birincisi

Siyaset 14.05.2018 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Kocaeli Türkiye Birincisi

AK Parti Kocaeli SKM tarafından “ #16Altınyıl” hashtag’i ile atılan yaklaşık 15 bin tweet, Türkiye genelinde popüler gündem listesinde birinci sıraya yükseldi.

AK Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla başlatılan “#16Altınyıl “ hashtag i ile tweet attı. Saat 22:00’da atılan tweetleri gören insanlar, konu etiketi ile tweet atmaya başlayınca #16Altınyıl etiketi kısa süre içerisinde twitter da trend topic oldu. #16Altınyıl etiketiyle Türkiye genelinde yaklaşık 15 bin tweet atılırken, bu sayı ile popüler gündem listesinde birinci sıraya yükseldi. SABAHA KADAR DEVAM ETTİ AK Parti Kocaeli SKM çalışması ile Türkiye Gündemine oturdu. Atılan tweetleri gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı insanlar, açılan etiketi çok beğendi ve kısa süre içerisinde en etkili sosyal medya platformu olan twitter da #16AltınYıl etiketini Türkiye genelinde popüler gündem listesinde en üst sıraya taşıdı. Konu başlığıyla sabaha kadar tweet atıldı.
AK Parti Kocaeli SKM tarafından “ #16Altınyıl” hashtag’i ile atılan yaklaşık 15 bin tweet, Türkiye genelinde popüler gündem listesinde birinci sıraya yükseldi.

AK Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla başlatılan “#16Altınyıl “ hashtag i ile tweet attı. Saat 22:00’da atılan tweetleri gören insanlar, konu etiketi ile tweet atmaya başlayınca #16Altınyıl etiketi kısa süre içerisinde twitter da trend topic oldu. #16Altınyıl etiketiyle Türkiye genelinde yaklaşık 15 bin tweet atılırken, bu sayı ile popüler gündem listesinde birinci sıraya yükseldi.

SABAHA KADAR DEVAM ETTİ

AK Parti Kocaeli SKM çalışması ile Türkiye Gündemine oturdu. Atılan tweetleri gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı insanlar, açılan etiketi çok beğendi ve kısa süre içerisinde en etkili sosyal medya platformu olan twitter da #16AltınYıl etiketini Türkiye genelinde popüler gündem listesinde en üst sıraya taşıdı. Konu başlığıyla sabaha kadar tweet atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.