19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Köşklüçeşme’nin Hedefi 3 Bin yeni üye

Gebze 15.02.2018 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Köşklüçeşme’nin Hedefi 3 Bin yeni üye

Ak Parti Köşklüçeşme Mahalle Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını önceki akşam Ali Taşlı Doğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının gündemi gerçekleştirilecek olan üye kampanyasıydı.

Ak Parti Köşklüçeşme Mahalle Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını önceki akşam Ali Taşlı Doğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Afrin’de teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerimiz ve bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Toplantıya AK Parti Köşklüçeşme Mahalle Başkanı Ali Doğan Taşlı, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve AK Parti Gebze İlçe teşkilatı yöneticisi Hüseyin Karadeniz katıldı. Toplantıda önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Mahalle başkanı Ali Doğan Taşlı, ’Göreve geldiğimiz günden bu yana, birçok güzel çalışmaya imza attık. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız halkımızdan da taktir topluyor. Gelecek dönemde en çok önem vermemiz gereken konu bu dinamikliğimiz koruyarak genişlemek ve topluma yayılmaktır. Fakat çemberi genişletirken, kırgınlıkları olan ve partimize şimdiye kadar hizmet vermiş genç arkadaşlarımızı da ihmal etmeyeceğiz. Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi gönül fethine hız veriyoruz. Hedefimiz Mahallemizde AK Parti’ye 3 bin yeni üye daha kazandırmak. Bunun için gitmedik sokak ve ev bırakmayacağız.” dedi.    
Ak Parti Köşklüçeşme Mahalle Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını önceki akşam Ali Taşlı Doğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının gündemi gerçekleştirilecek olan üye kampanyasıydı.

Ak Parti Köşklüçeşme Mahalle Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını önceki akşam Ali Taşlı Doğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Afrin’de teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerimiz ve bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Toplantıya AK Parti Köşklüçeşme Mahalle Başkanı Ali Doğan Taşlı, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve AK Parti Gebze İlçe teşkilatı yöneticisi Hüseyin Karadeniz katıldı. Toplantıda önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Mahalle başkanı Ali Doğan Taşlı, ’Göreve geldiğimiz günden bu yana, birçok güzel çalışmaya imza attık. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız halkımızdan da taktir topluyor. Gelecek dönemde en çok önem vermemiz gereken konu bu dinamikliğimiz koruyarak genişlemek ve topluma yayılmaktır. Fakat çemberi genişletirken, kırgınlıkları olan ve partimize şimdiye kadar hizmet vermiş genç arkadaşlarımızı da ihmal etmeyeceğiz. Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi gönül fethine hız veriyoruz. Hedefimiz Mahallemizde AK Parti’ye 3 bin yeni üye daha kazandırmak. Bunun için gitmedik sokak ve ev bırakmayacağız.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.