19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI 1 KASIM’A HAZIR

Çayırova 08.10.2015 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI 1 KASIM’A HAZIR

AK Parti Çayırova Atatürk Mahallesi Gençlik Kolları Teşkilatı 1 Kasım seçimlerine hazır olduğunu gösterdi.

ESKİLERDEN YENİLERE DESTEK Eski mahalle yöneticilerinden oluşan bir grup genç birlik mesajı vererek yeni dönemde Gençlik Kolları’nda mahalle yönetiminde yer alan arkadaşlarına destek verdi. Küslükleri ve kırgınlıkları bir yana bırakarak arkadaşlarına destek veren ve seçim çalışmalarına dahil olan Eski gençlik kolları yöneticileri seçime her daim hazır olduklarını ve yönetimde görev almasak dahi her zaman AK Parti’nin içinde yer almaya devam edeceklerini söylediler. 1 KASIM’DA HERŞEY DAHA FARKLI OLACAK 1 Kasım seçimlerinin öneminin farkında olduklarını dile getirerek hem AK Parti Çayırova Gençlik Kollarının her kademesine hem İlçe Gençlik Kolları başkanına her daim destek olacaklarını dile getirerek “bizler eski gençlik kolları yöneticileri olarak küslükleri ve kırgınlıkları tamamen kırmak adına başkanlarımızın verdiği her göreve talip olduğumuzu bilmelerini isteriz. “Önemli olan mevki değil önemli olan ilçemiz ve AK Partimize daha nasıl faydalı olabiliriz” düşüncesi içindeyiz. Bu yüzden de verilen her göreve talibiz” dediler.  
AK Parti Çayırova Atatürk Mahallesi Gençlik Kolları Teşkilatı 1 Kasım seçimlerine hazır olduğunu gösterdi.

ESKİLERDEN YENİLERE DESTEK

Eski mahalle yöneticilerinden oluşan bir grup genç birlik mesajı vererek yeni dönemde Gençlik Kolları’nda mahalle yönetiminde yer alan arkadaşlarına destek verdi. Küslükleri ve kırgınlıkları bir yana bırakarak arkadaşlarına destek veren ve seçim çalışmalarına dahil olan Eski gençlik kolları yöneticileri seçime her daim hazır olduklarını ve yönetimde görev almasak dahi her zaman AK Parti’nin içinde yer almaya devam edeceklerini söylediler.

1 KASIM’DA HERŞEY DAHA FARKLI OLACAK

1 Kasım seçimlerinin öneminin farkında olduklarını dile getirerek hem AK Parti Çayırova Gençlik Kollarının her kademesine hem İlçe Gençlik Kolları başkanına her daim destek olacaklarını dile getirerek “bizler eski gençlik kolları yöneticileri olarak küslükleri ve kırgınlıkları tamamen kırmak adına başkanlarımızın verdiği her göreve talip olduğumuzu bilmelerini isteriz. “Önemli olan mevki değil önemli olan ilçemiz ve AK Partimize daha nasıl faydalı olabiliriz” düşüncesi içindeyiz. Bu yüzden de verilen her göreve talibiz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.