AK PARTİ ÇAYIROVA’YI YASA BOĞAN ÖLÜM!

Çayırova 21.08.2017 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK PARTİ ÇAYIROVA’YI YASA BOĞAN ÖLÜM!

AK Parti Çayırova ilçe Teşkilatı Kurucu yöneticisi ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Danışmaz vefat etti.

AK Parti Çayırova ilçe Teşkilatı Kurucu yöneticisi ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Danışmaz vefat etti. Uzun zamandır kalp yetmezliğine bağlı rahatsızlık yaşayan ve geçtiğimiz günlerde Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan Tülin Danışmaz (44) bugün vefat etti. Danışmaz yarın öğle namazına müteakip Atatürk Mahallesi'nde bulunan Müzdelife Camii’nde kılınacak, cenaze namazının ardından, Çayırova’da bulunan Akse Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   
AK Parti Çayırova ilçe Teşkilatı Kurucu yöneticisi ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Danışmaz vefat etti.

AK Parti Çayırova ilçe Teşkilatı Kurucu yöneticisi ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Danışmaz vefat etti. Uzun zamandır kalp yetmezliğine bağlı rahatsızlık yaşayan ve geçtiğimiz günlerde Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan Tülin Danışmaz (44) bugün vefat etti. Danışmaz yarın öğle namazına müteakip Atatürk Mahallesi'nde bulunan Müzdelife Camii’nde kılınacak, cenaze namazının ardından, Çayırova’da bulunan Akse Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.