AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı hakkında şok iddia!

Çayırova 31.01.2019 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı hakkında şok iddia!

KAYNAK: KOCAELİ BARIŞ GAZETESİ AK Parti’nin Kocaeli'deki başkan adayı, firari FETÖ’cü ile ortak çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilimize gelerek bizzat adaylığını açıkladığı 12 ilçe belediye başkan adayı arasında yer alan Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’nin, FETÖ’den arandığı için yurt dışına kaçan Özkan Günay ile ortak olduğu ortaya çıktı. Çiftçi ile Günay’ın ortaklığı 70 milyon liralık 4.2 dönüm arazi üzerinde bulunuyor. İktidar partisi AK Parti’nin aday belirleme sürecinde güvenlik soruşturması için Milli İstihbarat Teşkilatı’nı (MİT) kullandığı iddia edilmişti. MİT’in güvenlik soruşturmasından temiz çıkan isimler arasından tercih yapan parti yönetimi bu isimleri AK Parti adayı olarak duyurdu. O isimlerden biri de Çayırova belediye başkanlığına talip olan Bünyamin Çiftçi idi. 12 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de düzenlenen aday tanıtım toplantısında Bünyamin Çiftçi’nin elini kaldırdı ve aday ilan etti. Yaklaşık 15 gündür AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Bünyamin Çiftçi’nin FETÖ’den arandığı için yurtdışına kaçan Özkan Günay ile ortak olduğu ortaya çıktı.  ORTAK REFERANS OLMUŞLAR Çayırova Akse Mahallesi’nde 619 Ada 12 Parsel’de yer alan 4 bin 232 metrekare arsada ortaklığı bulunan Bünyamin Çifti’nin arsa payı bin 8 metrekare. FETÖ’den firari olan Özkan Günay’ın arsa payı ise 3 bin 224 metrekare. Arsanın yaklaşık bedeli ise 70 milyon lira. Öte yandan Bünyamin Çiftçi ile Özkan Günay’ın 2014 yerel seçimlerinde de birlikte hareket ettikleri biliniyor. İkili AK Parti’den Çayırova Belediye Meclisi Üyesi olan Bülent Çorapsız’ın başvuru formunda ortak referans olarak görülüyor.        

KAYNAK: KOCAELİ BARIŞ GAZETESİ

AK Parti’nin Kocaeli'deki başkan adayı, firari FETÖ’cü ile ortak çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilimize gelerek bizzat adaylığını açıkladığı 12 ilçe belediye başkan adayı arasında yer alan Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’nin, FETÖ’den arandığı için yurt dışına kaçan Özkan Günay ile ortak olduğu ortaya çıktı. Çiftçi ile Günay’ın ortaklığı 70 milyon liralık 4.2 dönüm arazi üzerinde bulunuyor.

İktidar partisi AK Parti’nin aday belirleme sürecinde güvenlik soruşturması için Milli İstihbarat Teşkilatı’nı (MİT) kullandığı iddia edilmişti. MİT’in güvenlik soruşturmasından temiz çıkan isimler arasından tercih yapan parti yönetimi bu isimleri AK Parti adayı olarak duyurdu. O isimlerden biri de Çayırova belediye başkanlığına talip olan Bünyamin Çiftçi idi. 12 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de düzenlenen aday tanıtım toplantısında Bünyamin Çiftçi’nin elini kaldırdı ve aday ilan etti. Yaklaşık 15 gündür AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Bünyamin Çiftçi’nin FETÖ’den arandığı için yurtdışına kaçan Özkan Günay ile ortak olduğu ortaya çıktı. 

ORTAK REFERANS OLMUŞLAR

Çayırova Akse Mahallesi’nde 619 Ada 12 Parsel’de yer alan 4 bin 232 metrekare arsada ortaklığı bulunan Bünyamin Çifti’nin arsa payı bin 8 metrekare. FETÖ’den firari olan Özkan Günay’ın arsa payı ise 3 bin 224 metrekare. Arsanın yaklaşık bedeli ise 70 milyon lira. Öte yandan Bünyamin Çiftçi ile Özkan Günay’ın 2014 yerel seçimlerinde de birlikte hareket ettikleri biliniyor. İkili AK Parti’den Çayırova Belediye Meclisi Üyesi olan Bülent Çorapsız’ın başvuru formunda ortak referans olarak görülüyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.