19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti “Çayırova için” çalışıyor

Çayırova 19.12.2017 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti “Çayırova için” çalışıyor

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, SEDAŞ & Türk Telekom komisyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Gür, tüm sorunları masaya yatırdıklarını belirterek, “Çayırova’da çözülmedik sorun bırakmayacağız” dedi.

İlçe binasında gerçekleşen komisyon toplantısında yanmayan sokak lambaları ve telekomünikasyon sorunları masaya yatırıldı. Toplantı sonrası bir sosyal medya üzerinden bir açılama yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “İlçe yöneticilerimiz ve Meclis üyemizin katılımı ile SEDAŞ & Türk Telekom Komisyon toplantımız yapılmış olup mahalle bazında tüm sorunlar masaya yatırılmıştır. Sorunların çözümü adına tüm adımlar atılacaktır inşallah.” dedi. HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ Başkan Gür’e sorunlarını ileten bir vatandaş, “Başkanım SEDAŞ’tan şikâyetçiyiz. SEDAŞ’a aylardır mahalle sokak lambaları yanmıyor 4 defa aradım sorunu söyledim ama ilgilenen yok. Lütfen çözüm bulun yoksa sıkıntı büyük olacak böyle giderse. Atatürk Mahallesi, 0302 sokak lambaları aylardır yanmıyor. Mahallede iti var uğursuzu var her yer karanlık göz gözü görmüyor. 2017’nin Türkiye’sinde neden karanlığa mahkûm kalalım.” yorumunda bulundu. Vatandaşa cevap veren Başkan Gür, “Hepsini çözeceğiz inşallah Yaşar kardeşim. Bu komisyonu bu yüzden kurduk. Rabbimin izniyle elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” dedi.   
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, SEDAŞ & Türk Telekom komisyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Gür, tüm sorunları masaya yatırdıklarını belirterek, “Çayırova’da çözülmedik sorun bırakmayacağız” dedi.

İlçe binasında gerçekleşen komisyon toplantısında yanmayan sokak lambaları ve telekomünikasyon sorunları masaya yatırıldı. Toplantı sonrası bir sosyal medya üzerinden bir açılama yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “İlçe yöneticilerimiz ve Meclis üyemizin katılımı ile SEDAŞ & Türk Telekom Komisyon toplantımız yapılmış olup mahalle bazında tüm sorunlar masaya yatırılmıştır. Sorunların çözümü adına tüm adımlar atılacaktır inşallah.” dedi.

HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ

Başkan Gür’e sorunlarını ileten bir vatandaş, “Başkanım SEDAŞ’tan şikâyetçiyiz. SEDAŞ’a aylardır mahalle sokak lambaları yanmıyor 4 defa aradım sorunu söyledim ama ilgilenen yok. Lütfen çözüm bulun yoksa sıkıntı büyük olacak böyle giderse. Atatürk Mahallesi, 0302 sokak lambaları aylardır yanmıyor. Mahallede iti var uğursuzu var her yer karanlık göz gözü görmüyor. 2017’nin Türkiye’sinde neden karanlığa mahkûm kalalım.” yorumunda bulundu. Vatandaşa cevap veren Başkan Gür, “Hepsini çözeceğiz inşallah Yaşar kardeşim. Bu komisyonu bu yüzden kurduk. Rabbimin izniyle elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.