AK Parti Darıca’da icra belirlendi!

Siyaset 29.09.2020 - 20:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti Darıca’da icra belirlendi!

Geçtiğimiz günlerde yapılan 5. Olağan kongresinin ardından bugün ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay icrasını da belirledi. İLK TOPLANTI YAPILDI AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni ekibi ile ilk toplantısının gerçekleştirirken, Başkan Acay icrasını da belirledi. Düzenlenen yönetim kurulu toplantısına Acay ile beraber yöneticileri katılım sağladı. İŞTE ACAY’IN İCRA KURULU; İlçe Başkanı:Ufuk Acay Mevlüt Kocagöz:Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sadık Öztürk:Teşkilat Başkanı Köksal Şakar:Seçim İşleri Başkanı Metehan Taştepe:Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Ufuk Subaşı:Sosyal Politikalar Başkanı Kemal Kaval:Yerel Yönetimler Başkanı Mücahit Fırtına:Ekonomik İşler Başkanı Hızır Bilgin:Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Samet Bilgin:Mali ve İdari İşler Başkanı Muhammet Çetinkaya:İlçe Sekreteri.  

Geçtiğimiz günlerde yapılan 5. Olağan kongresinin ardından bugün ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay icrasını da belirledi.

İLK TOPLANTI YAPILDI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni ekibi ile ilk toplantısının gerçekleştirirken, Başkan Acay icrasını da belirledi. Düzenlenen yönetim kurulu toplantısına Acay ile beraber yöneticileri katılım sağladı.

İŞTE ACAY’IN İCRA KURULU;

İlçe Başkanı:Ufuk Acay

Mevlüt Kocagöz:Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı

Sadık Öztürk:Teşkilat Başkanı

Köksal Şakar:Seçim İşleri Başkanı

Metehan Taştepe:Tanıtım ve Medya Birim Başkanı

Ufuk Subaşı:Sosyal Politikalar Başkanı

Kemal Kaval:Yerel Yönetimler Başkanı

Mücahit Fırtına:Ekonomik İşler Başkanı

Hızır Bilgin:Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı

Samet Bilgin:Mali ve İdari İşler Başkanı

Muhammet Çetinkaya:İlçe Sekreteri.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.