19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti’de 3 ilçe daha mülakatları tamamladı

Kocaeli 25.01.2019 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de 3 ilçe daha mülakatları tamamladı

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar Gölcük, Dilovası, Çayırova ve Kartepe ilçeleri ile devam etti

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkan adayları ve İlçe Başkanları katıldı. Dünkü mülakatlar Dilovası, Çayırova ve Kartepe’den gelen meclis üyesi aday adayları ile görüşmeler yapıldı. SON GÜN 19 ŞUBAT AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy “Biz meclis üyesi aday adaylarımızla tanışmak üzere bu mülakatları yapıyoruz. 19 Şubat’a kadar listelerimizi teslim etmemiz gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu. BİRBİRİNDEN KIYMETLİ İNSANLAR AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, meclis üyesi adaylığı için başvuranların her birinin son derece kıymetli insanlar olduğunu belirterek “Bu kutlu davamıza omuz vermek üzere başvuran gönüldaşlarımızın hepsine teşekkür ederiz. Biz aday adaylarıyla tanışmak için bu mülakatları yapıyoruz. Hakkaniyetle, gayret ve samimiyetle adaylarımızı belirleyeceğiz inşallah” dedi.
AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar Gölcük, Dilovası, Çayırova ve Kartepe ilçeleri ile devam etti

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkan adayları ve İlçe Başkanları katıldı. Dünkü mülakatlar Dilovası, Çayırova ve Kartepe’den gelen meclis üyesi aday adayları ile görüşmeler yapıldı.

SON GÜN 19 ŞUBAT
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy “Biz meclis üyesi aday adaylarımızla tanışmak üzere bu mülakatları yapıyoruz. 19 Şubat’a kadar listelerimizi teslim etmemiz gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu.

BİRBİRİNDEN KIYMETLİ İNSANLAR

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, meclis üyesi adaylığı için başvuranların her birinin son derece kıymetli insanlar olduğunu belirterek “Bu kutlu davamıza omuz vermek üzere başvuran gönüldaşlarımızın hepsine teşekkür ederiz. Biz aday adaylarıyla tanışmak için bu mülakatları yapıyoruz. Hakkaniyetle, gayret ve samimiyetle adaylarımızı belirleyeceğiz inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.