AK Parti’de başvuru tarihi belli oldu

Kocaeli 17.10.2018 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de başvuru tarihi belli oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kamuoyu tarafından da merakla beklenen belediye başkan aday adaylığı başvuru tarihi belli oldu.

AK Parti’de başvurular 5 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara’da yapılan ve bakanların da katıldığı ilçe başkanları eğitim toplantısında belediye başkan aday adaylığı başvurularının 5 Kasım’da başlayacağı açıklandı. Ancak başvuruların hangi tarihte sona ereceği ve başvuruların nereye yapılacağı konularında ayrıntılar henüz netleşmedi. TOPLANTI BEKLENİYOR 25-26 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in katılacağı il başkanları toplantısında adaylık süreci ve adaylık kriterlerinin detaylarının açıklanması bekleniyor
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kamuoyu tarafından da merakla beklenen belediye başkan aday adaylığı başvuru tarihi belli oldu.

AK Parti’de başvurular 5 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara’da yapılan ve bakanların da katıldığı ilçe başkanları eğitim toplantısında belediye başkan aday adaylığı başvurularının 5 Kasım’da başlayacağı açıklandı. Ancak başvuruların hangi tarihte sona ereceği ve başvuruların nereye yapılacağı konularında ayrıntılar henüz netleşmedi.

TOPLANTI BEKLENİYOR

25-26 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in katılacağı il başkanları toplantısında adaylık süreci ve adaylık kriterlerinin detaylarının açıklanması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.