Ak Parti'de Bekleyiş Sürüyor

Siyaset 04.01.2019 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Parti'de Bekleyiş Sürüyor

AK Parti’de herkes ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağını bekliyor. Bu konuda bir netliğin de olmaması, merakları daha da arttırıyor.

Bu arada, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 9-11 Ocak’ta Ankara Kızılcahamam’da yapılacak İl Başkanları Kampı’na davet edildi. Bu kampta, AK Parti Genel Merkezi’nin 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalar, propaganda ve afiş bilgileriyle ilgili ayrıntılı bilgilerin aktarılması bekleniyor. Kampa tek başına katılacak Eryarsoy, 11 Ocak’ta yine Ankara’da yapılacak toplantıda hazır bulunacak. Bu toplantıda, başkanlar Karaosmanoğlu, Köşker ile birlikte İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları da yer alacak. DAHA DA İLERİYE Mİ? AK Parti’de Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısı, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının bu toplantının da sonrasına kalacağı ihtimalini güçlendirdi. AK Parti ile MHP arasında ‘Cumhur İttifakı’  
AK Parti’de herkes ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağını bekliyor. Bu konuda bir netliğin de olmaması, merakları daha da arttırıyor.

Bu arada, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 9-11 Ocak’ta Ankara Kızılcahamam’da yapılacak İl Başkanları Kampı’na davet edildi. Bu kampta, AK Parti Genel Merkezi’nin 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalar, propaganda ve afiş bilgileriyle ilgili ayrıntılı bilgilerin aktarılması bekleniyor. Kampa tek başına katılacak Eryarsoy, 11 Ocak’ta yine Ankara’da yapılacak toplantıda hazır bulunacak. Bu toplantıda, başkanlar Karaosmanoğlu, Köşker ile birlikte İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları da yer alacak.

DAHA DA İLERİYE Mİ?

AK Parti’de Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısı, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının bu toplantının da sonrasına kalacağı ihtimalini güçlendirdi. AK Parti ile MHP arasında ‘Cumhur İttifakı’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.