AK Parti’de Danışma Meclisleri başlıyor

Gebze 31.08.2018 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de Danışma Meclisleri başlıyor

AK Parti Kocaeli Teşkilatları, Eylül ayından itibaren, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel yönetimler seçimleri için çalışmalarını hızlandıracak.

AK Parti’de, İlçe Danışma Meclisi toplantıları eylül ayında tamamlanacak. Ekim ayı başında da İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirilecek. İlçe Danışma Meclisleri toplantıları, 4 Eylül’de Kartepe İlçesinden başlayacak.  AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Genel Merkezin seçim takvimini açıklamasından sonra devam eden teşkilat çalışmalarını hızlandıracaklarını, geceli gündüzlü çalışarak yerel seçimlere hazırlanacaklarını söyledi. Eryarsoy; “Büyükşehir ile İlçe Belediye Başkanlıklarını kazanarak, ilimizde yeniden 13-0 yapacağız. Hedefimiz, her ilçe de ve Büyükşehir de oylarımızı yüksek oranlarda artırmak olacak. ”dedi. Üye çalışmalarını da ara vermeden ve hızla sürdürdüklerini belirten AK Parti il Başkanı Eryarsoy, yılsonuna kadar, Genel Merkez tarafından istenen üye sayısına ulaşacaklarını söyledi. Eryarsoy, 28-29 Eylül tarihlerinde de İl Başkanları toplantısı için Ankara’ya gidecek.  
AK Parti Kocaeli Teşkilatları, Eylül ayından itibaren, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel yönetimler seçimleri için çalışmalarını hızlandıracak.

AK Parti’de, İlçe Danışma Meclisi toplantıları eylül ayında tamamlanacak. Ekim ayı başında da İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirilecek. İlçe Danışma Meclisleri toplantıları, 4 Eylül’de Kartepe İlçesinden başlayacak. 
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Genel Merkezin seçim takvimini açıklamasından sonra devam eden teşkilat çalışmalarını hızlandıracaklarını, geceli gündüzlü çalışarak yerel seçimlere hazırlanacaklarını söyledi. Eryarsoy; “Büyükşehir ile İlçe Belediye Başkanlıklarını kazanarak, ilimizde yeniden 13-0 yapacağız. Hedefimiz, her ilçe de ve Büyükşehir de oylarımızı yüksek oranlarda artırmak olacak. ”dedi. Üye çalışmalarını da ara vermeden ve hızla sürdürdüklerini belirten AK Parti il Başkanı Eryarsoy, yılsonuna kadar, Genel Merkez tarafından istenen üye sayısına ulaşacaklarını söyledi. Eryarsoy, 28-29 Eylül tarihlerinde de İl Başkanları toplantısı için Ankara’ya gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.