AK Parti'de danışma tarihleri belli oldu

Kocaeli 13.01.2016 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti'de danışma tarihleri belli oldu

AK Parti’nin her ay düzenli yaptığı Danışma Meclisi toplantıları başlıyor. AK Parti’de her ay yapılan Danışma Meclisi toplantılarının tarihi belli oldu. Bu ay genişletilmiş olarak yapılacak ilçe danışmaların ardından 29 Ocak’ta İl Danışma yapılacak. DANIŞMA MECLİSİ TARİHLERİ İzmit                15 Ocak Cuma Gölcük             22 Ocak Cuma Körfez             20 Ocak Çarşamba Kartepe           15 Ocak Cuma Çayırova          22 Ocak Cuma Karamürsel      18 Ocak Pazartesi Gebze              25 Ocak Pazartesi Kandıra           13 Ocak Çarşamba Dilovası            18 Ocak Pazartesi Darıca              25 Ocak Pazartesi İl danışma        29 Ocak Cuma

AK Parti’nin her ay düzenli yaptığı Danışma Meclisi toplantıları başlıyor.

AK Parti’de her ay yapılan Danışma Meclisi toplantılarının tarihi belli oldu. Bu ay genişletilmiş olarak yapılacak ilçe danışmaların ardından 29 Ocak’ta İl Danışma yapılacak.

DANIŞMA MECLİSİ TARİHLERİ

İzmit                15 Ocak Cuma

Gölcük             22 Ocak Cuma

Körfez             20 Ocak Çarşamba

Kartepe           15 Ocak Cuma

Çayırova          22 Ocak Cuma

Karamürsel      18 Ocak Pazartesi

Gebze              25 Ocak Pazartesi

Kandıra           13 Ocak Çarşamba

Dilovası            18 Ocak Pazartesi

Darıca              25 Ocak Pazartesi

İl danışma        29 Ocak Cuma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.