AK Parti’de Gebze Bölgesi’nin koordinatörleri netleşti!

Kocaeli 28.03.2018 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti’de Gebze Bölgesi’nin koordinatörleri netleşti!

Bir AK Parti klasiği olan il teşkilatı içindeki koordinatörlükler belli oldu.

Bir AK Parti klasiği olan il teşkilatı içindeki koordinatörlükler belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi her dönem olduğu gibi Şemsettin Ceyhan’ın ikinci döneminde de her ilçeye bir adet koordinatör ilçe başkan yardımcısı belirledi. Ayrıca ilçe başkan yardımcılarının koordinatör oldukları ilçelerde birlikte çalışacakları il yöneticileri listesi de şekillendi. Böylelikle her ilçede 3-4 ve 5’er il yöneticisi koordinatör olarak görevlendirilmiş oldu. DİLOVASI'NA TANIDIK İSİM YILDIZTEKİN Gebze için Kandıra kökenli il başkan yardımcısı Adnan Turan ismi belirlenirken Dilovası için tanıdık bir isim olan Mustafa Yıldıztekin. Darıca için İshak Yıldırım, Çayırova için Ahmet Berberoğlu isimleri koordinatör oldu. İŞTE İLÇELERİN KOORDİNATÖR İLÇE BAŞKAN YARDIMCILARI; İzmit: Engin Koyun Gebze: Adnan Turan Darıca: İshak Yıldırım Gölcük: Veli Haldız Körfez: Arif Aküzüm Derince: Gülcan Kocabıyık Kartepe: Oğuzhan Keleş Çayırova: Ahmet Berberoğlu Başiskele: Zehra Bozkurt Karamürsel: Muharrem Top Kandıra: Yakup Karaaslan Dilovası. Mustafa Yıldıztekin
Bir AK Parti klasiği olan il teşkilatı içindeki koordinatörlükler belli oldu.

Bir AK Parti klasiği olan il teşkilatı içindeki koordinatörlükler belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi her dönem olduğu gibi Şemsettin Ceyhan’ın ikinci döneminde de her ilçeye bir adet koordinatör ilçe başkan yardımcısı belirledi. Ayrıca ilçe başkan yardımcılarının koordinatör oldukları ilçelerde birlikte çalışacakları il yöneticileri listesi de şekillendi. Böylelikle her ilçede 3-4 ve 5’er il yöneticisi koordinatör olarak görevlendirilmiş oldu.

DİLOVASI'NA TANIDIK İSİM YILDIZTEKİN

Gebze için Kandıra kökenli il başkan yardımcısı Adnan Turan ismi belirlenirken Dilovası için tanıdık bir isim olan Mustafa Yıldıztekin. Darıca için İshak Yıldırım, Çayırova için Ahmet Berberoğlu isimleri koordinatör oldu.

İŞTE İLÇELERİN KOORDİNATÖR İLÇE BAŞKAN YARDIMCILARI;

İzmit: Engin Koyun

Gebze: Adnan Turan

Darıca: İshak Yıldırım

Gölcük: Veli Haldız

Körfez: Arif Aküzüm

Derince: Gülcan Kocabıyık

Kartepe: Oğuzhan Keleş

Çayırova: Ahmet Berberoğlu

Başiskele: Zehra Bozkurt

Karamürsel: Muharrem Top

Kandıra: Yakup Karaaslan

Dilovası. Mustafa Yıldıztekin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.