Ak Parti'de İl Başkanı İstifa Etti

20.11.2017 - 19:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Parti'de İl Başkanı İstifa Etti

AK Parti'den çifte istifa haberi geldi.

 Mardin İl Başkanlığı görevini  1 Eylül2015'ten itibaren yürüten  Mehmet Ali Dündar, düzenlediği basın toplantısıyla istifa ettiğini açıkladı. "PARTİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUM" Her türlü terör örgütünün karşında durarak tüm tehditlere rağmen görevi başarıyla sürdürmek için gece gündüz, köy, köy, ve ev, ev gezerek çalıştıklarını kaydeden Dündar, ailesinden ve partililerden helallik alarak partinin önünü açmak üzere görevi bıraktığını dile getirdi. "PARTİDE GÖREV YAPMAK BİR BAYRAK YARIŞI" AK Parti  Van İl Başkanı  Zahir Soğanda da İl Başkanlığı görevini bıraktığını basın toplantısıyla açıkladı. Soğanda, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği toplantıda, partide görev yapmanın bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, görevi devralacak kişiye başarılar diledi. "ERDOĞAN'IN VE GENEL MERKEZİN TAVSİYELERİ ÜZERİNE BIRAKIYORUM" Parti genel merkeziyle yaptığı istişare sonucunda gelecek kongrede İl Başkanı adayı olmaması gerektiği kanaatinin ortaya çıktığını kaydeden Soğanda, "Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin tavsiyeleri üzerine bugünden itibaren  AK Parti  Van İl Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bundan sonra görev yapacak olan partimin il başkanı, ilçe başkanları ve bütün parti yöneticilerinin yanında olacağımı; partimin, ilimin, ülkemin geleceği için katkı sunacağımı belirtmek isterim. Bütün  Van kamuoyuna ve  AK Parti camiasına saygıyla arz ederim" ifadelerini kullandı.
AK Parti'den çifte istifa haberi geldi.

 Mardin İl Başkanlığı görevini  1 Eylül2015'ten itibaren yürüten  Mehmet Ali Dündar, düzenlediği basın toplantısıyla istifa ettiğini açıkladı.

"PARTİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUM"

Her türlü terör örgütünün karşında durarak tüm tehditlere rağmen görevi başarıyla sürdürmek için gece gündüz, köy, köy, ve ev, ev gezerek çalıştıklarını kaydeden Dündar, ailesinden ve partililerden helallik alarak partinin önünü açmak üzere görevi bıraktığını dile getirdi.

"PARTİDE GÖREV YAPMAK BİR BAYRAK YARIŞI"

AK Parti  Van İl Başkanı  Zahir Soğanda da İl Başkanlığı görevini bıraktığını basın toplantısıyla açıkladı. Soğanda, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği toplantıda, partide görev yapmanın bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, görevi devralacak kişiye başarılar diledi.

"ERDOĞAN'IN VE GENEL MERKEZİN TAVSİYELERİ ÜZERİNE BIRAKIYORUM"

Parti genel merkeziyle yaptığı istişare sonucunda gelecek kongrede İl Başkanı adayı olmaması gerektiği kanaatinin ortaya çıktığını kaydeden Soğanda, "Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin tavsiyeleri üzerine bugünden itibaren  AK Parti  Van İl Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bundan sonra görev yapacak olan partimin il başkanı, ilçe başkanları ve bütün parti yöneticilerinin yanında olacağımı; partimin, ilimin, ülkemin geleceği için katkı sunacağımı belirtmek isterim. Bütün  Van kamuoyuna ve  AK Parti camiasına saygıyla arz ederim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.