AK Parti’de ilçe başkanları istifa edebilecek

Siyaset 20.11.2018 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de ilçe başkanları istifa edebilecek

AK Parti’de ilçe başkanlarının dört gözle beklediği karar çıktı. Belediye başkanlığına aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları 25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında istifa edebilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aday adaylığı süreci devam ediyor. Parti yöneticileri sürece olumlu ya da olumsuz gelişmelerle birlikte müdahale ediyor. İlk müdahale süreç başladıktan sonra gelmiş, parti yöneticilerinin istifa etmeleri engellenmişti. 12 Kasım’da sona ereceği duyurulan süreçte 11 Kasım’da yöneticiler için istifa izni geldi. Yöneticiler istifa edip başvurularını tamamladıktan sonra başvuru süresi uzatıldı. 16 Kasım Cuma günü saat 17.00’de sona ereceği duyurulan sürece son dakika uzatması geldi ve süreç 17 Kasım’da saat 00.00’da yani gece yarısı tamamlandı. 3 BAŞKAN GİDİYOR AK Parti’nin belediye başkan adayları 18 Kasım Pazar günü temayülde parti yöneticilerinin karşısına çıktı. Belediye başkan aday adayları arasından tercihler yapıldı. AK Parti’nin 12 ilçe teşkilat başkanı ise dün Ankara’daydı. Ankara’da Kocaeli’nin yerel seçimlerdeki yol haritasını masaya yatıran AK Parti’li ilçe başkanları istifa konusunu da konuştu. Adaylık düşünen ilçe başkanlarının 25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında istifa edebileceklerini öğrenen, istifa için yeşil ışık alan başkanlardan 3’ünün istifa edeceği öğrenildi. İstifaya hazırlanan başkanlar şöyle; İzmit Hasan Ayaz, Gölcük İdris Alp, Darıca Muzaffer Bıyık.
AK Parti’de ilçe başkanlarının dört gözle beklediği karar çıktı. Belediye başkanlığına aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları 25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında istifa edebilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aday adaylığı süreci devam ediyor. Parti yöneticileri sürece olumlu ya da olumsuz gelişmelerle birlikte müdahale ediyor. İlk müdahale süreç başladıktan sonra gelmiş, parti yöneticilerinin istifa etmeleri engellenmişti. 12 Kasım’da sona ereceği duyurulan süreçte 11 Kasım’da yöneticiler için istifa izni geldi. Yöneticiler istifa edip başvurularını tamamladıktan sonra başvuru süresi uzatıldı. 16 Kasım Cuma günü saat 17.00’de sona ereceği duyurulan sürece son dakika uzatması geldi ve süreç 17 Kasım’da saat 00.00’da yani gece yarısı tamamlandı.

3 BAŞKAN GİDİYOR

AK Parti’nin belediye başkan adayları 18 Kasım Pazar günü temayülde parti yöneticilerinin karşısına çıktı. Belediye başkan aday adayları arasından tercihler yapıldı. AK Parti’nin 12 ilçe teşkilat başkanı ise dün Ankara’daydı. Ankara’da Kocaeli’nin yerel seçimlerdeki yol haritasını masaya yatıran AK Parti’li ilçe başkanları istifa konusunu da konuştu. Adaylık düşünen ilçe başkanlarının 25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında istifa edebileceklerini öğrenen, istifa için yeşil ışık alan başkanlardan 3’ünün istifa edeceği öğrenildi. İstifaya hazırlanan başkanlar şöyle; İzmit Hasan Ayaz, Gölcük İdris Alp, Darıca Muzaffer Bıyık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.