Ak Parti'de Saatler Süren Toplantı

Kocaeli 22.09.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Parti'de Saatler Süren Toplantı

AK Parti kadroları 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimleri’ne tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan teşkilat çalışmaları bir yandan da danışma meclislerini gerçekleştiren AK Parti kadroları, bugün parti il binasında; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile Bölge Sorumlusu Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleşen ziyaretin ana gündemi yerel seçimler idi. AK Parti'de saatler süren toplantı AK Parti İl Teşkilatı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile Bölge Sorumlusu Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi ağırladı.  İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette il yönetim üyelerinin yanı sıra; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman ve eski il başkanı Şemsettin Ceyhan da hazır bulundu. Kandemir ile Köse öncelikle İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantının ardından 12 ilçenin başkanıyla uzun soluklu bir toplantı yaptı. Toplantı öncesinde açıklama yapan Başkan Kandemir, “İstişare ve sohbet etmek için bir araya geldik. Bütün büyükşehirlerimizi dolaşıyoruz. Onların kanaatlerini alıyoruz. Bu döneme mahsus bir şey değil, her zaman yaptığımız teşkilat ziyaretlerimizden birisi” dedi

AK Parti kadroları 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimleri’ne tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan teşkilat çalışmaları bir yandan da danışma meclislerini gerçekleştiren AK Parti kadroları, bugün parti il binasında; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile Bölge Sorumlusu Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleşen ziyaretin ana gündemi yerel seçimler idi. AK Parti'de saatler süren toplantı AK Parti İl Teşkilatı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile Bölge Sorumlusu Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi ağırladı. 

İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette il yönetim üyelerinin yanı sıra; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman ve eski il başkanı Şemsettin Ceyhan da hazır bulundu. Kandemir ile Köse öncelikle İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantının ardından 12 ilçenin başkanıyla uzun soluklu bir toplantı yaptı. Toplantı öncesinde açıklama yapan Başkan Kandemir, “İstişare ve sohbet etmek için bir araya geldik. Bütün büyükşehirlerimizi dolaşıyoruz. Onların kanaatlerini alıyoruz. Bu döneme mahsus bir şey değil, her zaman yaptığımız teşkilat ziyaretlerimizden birisi” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.