19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Parti’de sistem aynı şekilde ilerliyor

Siyaset 23.06.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ak Parti’de sistem aynı şekilde ilerliyor

Daha önce il başkanlarında, ilçe başkanlarında olduğu gibi bugün de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı için Ankara’ya Kocaeli’den 4 hanımefendi çağırıldığını sosyal medyada ve basında görebilirsiniz. Bizim için çok kıymetli, Gebze için önemli olan ve siyaseten de Gebze için çok emek harcayan Tuba Hanım ve Seda Hanım da il kadın kolları başkanlığı için Ankara’ya çağırılan isimler arasında. Tahminim şudur ki; ‘Sistem aynı şekilde ilerleyecek.’ Al takke ver külah hesabı ile ‘4 kişi çağırdık bu 4 kişiden şu kişi oldu’ mantığı ile göstermelik olarak Gebzeli kardeşlerimizi de mülakata çağırdılar. Aldığım duyumlar ve tahminimce; AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi Av. Özlem Ekşi hanımefendiye verilecek. Şimdiden Av. Özlem Ekşi’ye hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Gebzemizin başarılı siyasetçilerinden Tuba ve Seda Hanım’ın ise hakkında hayırlısını diliyor bundan sonraki hayatlarında başarılar temenni ediyorum.  Yorum Haber: Abbas Sır

Daha önce il başkanlarında, ilçe başkanlarında olduğu gibi bugün de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı için Ankara’ya Kocaeli’den 4 hanımefendi çağırıldığını sosyal medyada ve basında görebilirsiniz.

Bizim için çok kıymetli, Gebze için önemli olan ve siyaseten de Gebze için çok emek harcayan Tuba Hanım ve Seda Hanım da il kadın kolları başkanlığı için Ankara’ya çağırılan isimler arasında.

Tahminim şudur ki; ‘Sistem aynı şekilde ilerleyecek.’

Al takke ver külah hesabı ile ‘4 kişi çağırdık bu 4 kişiden şu kişi oldu’ mantığı ile göstermelik olarak Gebzeli kardeşlerimizi de mülakata çağırdılar.

Aldığım duyumlar ve tahminimce; AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi Av. Özlem Ekşi hanımefendiye verilecek.

Şimdiden Av. Özlem Ekşi’ye hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Gebzemizin başarılı siyasetçilerinden Tuba ve Seda Hanım’ın ise hakkında hayırlısını diliyor bundan sonraki hayatlarında başarılar temenni ediyorum. 

Yorum Haber: Abbas Sır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.