19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Parti'de toplantı başladı

Gebze 04.05.2015 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ak Parti'de toplantı başladı

Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın da katılımıyla gerçekleşen 4 ilçe teşkilat başkanları, belediye başkanları ve vekil adayları'nın toplantısı Eskihisar'da başladı.

Ak Parti'nin Kocaeli, Çayırova, Darıca, Gebze ve Dilovası Başkanlarının yer aldığı toplantıda  4 İlçenin belediye başkanları da eksiksiz toplantıdaki yerini aldı. Ayrıva Kocaeli Milletvekili Adayları Cemalettin Kaflı ve Yalçın Çoştur'un da yer aldığı toplantıda Kocaeli milletvekili M.Ali Okur'da katıldı. Milletvekilş Okur Gebze ve çevre bölgeye yapılan hizmetleri içerin bir konuşma gerçekleştirirken 5 yıl boyunca vatandaşa hizmet etme fırsatı yakalamış olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.. Toplantı halen devam ederken şu anda mikrofon Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'da. Partililerine yönelik bir konuşma yapan İl Başkanı Ceyhan, 7 Haziran'daki Genel Seçimlerin önemine ilişkin bir sunum gerçekleştiriyor. Ayrıca İl Başkanı Ceyhan  Vekil M.Ali Okur'un bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür ediyor. İl Başkanı Ceyhan konuşmasında seçim öncesi vaatlerini açıklayan diğer partilerin hayal sattığını ve yapamayacakları işlerin sözlerini verdiklerini dile getiriyor.Ceyhan, "Biz bu millete hiç bir zaman yalan söylemedik, söylemeyeceğiz. Bu millet Ak Parti yaparsa, yapar düşüncesindedir."dedi.          
Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın da katılımıyla gerçekleşen 4 ilçe teşkilat başkanları, belediye başkanları ve vekil adayları'nın toplantısı Eskihisar'da başladı.

Ak Parti'nin Kocaeli, Çayırova, Darıca, Gebze ve Dilovası Başkanlarının yer aldığı toplantıda  4 İlçenin belediye başkanları da eksiksiz toplantıdaki yerini aldı. Ayrıva Kocaeli Milletvekili Adayları Cemalettin Kaflı ve Yalçın Çoştur'un da yer aldığı toplantıda Kocaeli milletvekili M.Ali Okur'da katıldı. Milletvekilş Okur Gebze ve çevre bölgeye yapılan hizmetleri içerin bir konuşma gerçekleştirirken 5 yıl boyunca vatandaşa hizmet etme fırsatı yakalamış olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi..

Toplantı halen devam ederken şu anda mikrofon Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'da. Partililerine yönelik bir konuşma yapan İl Başkanı Ceyhan, 7 Haziran'daki Genel Seçimlerin önemine ilişkin bir sunum gerçekleştiriyor. Ayrıca İl Başkanı Ceyhan  Vekil M.Ali Okur'un bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür ediyor.

İl Başkanı Ceyhan konuşmasında seçim öncesi vaatlerini açıklayan diğer partilerin hayal sattığını ve yapamayacakları işlerin sözlerini verdiklerini dile getiriyor.Ceyhan, "Biz bu millete hiç bir zaman yalan söylemedik, söylemeyeceğiz. Bu millet Ak Parti yaparsa, yapar düşüncesindedir."dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.