AK Parti’de yönetim bekleyişi sürüyor!

Kocaeli 07.06.2019 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de yönetim bekleyişi sürüyor!

24 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanı olarak atanan Mehmet Ellibeş, yeni il yönetimi için çalışmalarının sonuna geldi. Parti içinde kimlerin il yönetiminde olduğu merak konusu olurken, yönetimin bayram tatilinin ardından açıklanması bekleniyor.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il başkanlığına atandıktan sonra il yönetimini oluşturmak için çalışmalarının sonuna geldi. 3 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından göreve 21 gün sonra atanan Mehmet Ellibeş, il yönetiminin istifasının da genel merkez tarafından alınması kendi yönetimini oluşturma çalışmalarını başlattı. Ellibeş, il yönetiminin bayram tatilinin ardından kesinleşeceğini kaydetti.  İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR  AK Parti il başkanlığına atandıktan sonra il iftarı ve parti bayramlaşmasını yapan Ellibeş, genel merkez tarafından il yönetiminin de istifasının alınması nedeniyle il yönetimini oluşturma çalışmalarını da yürüttü. İstifası alınan yöneticiler dahil olmak üzere ilçe başkanlarından, partinin dinamiklerinden alınan isim önerileri ile birlikte oluşturulan havuz içinden 50 kişilik yönetim oluşturulacak. Ellibeş, partiyi kucaklayacak ve ileriye taşıyacak bir yönetim için ince eleyip sık dokuyor.  UYUMLU OLACAK  AK Parti’de Ramazan bayramı tatilinin bitmesi ile birlikte il yönetimini açıklanması bekleniyor. Konu ile ilgili bilgi veren Ellibeş, Kocaeli teşkilatlarının içinde davalarına gönül veren, hiçbir zaman partiden desteğini esirgemeyen kişilerden il yönetiminin oluşacağını kaydetti. Yeni yönetimin tüm teşkilatları kucaklayarak partiyi ileriye taşıyacak bir yapıya sahip olacağını belirten Ellibeş, “Biz tüm teşkilatlarımızla uyumlu olacak bir çalışma yapacağız” dedi.
24 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanı olarak atanan Mehmet Ellibeş, yeni il yönetimi için çalışmalarının sonuna geldi. Parti içinde kimlerin il yönetiminde olduğu merak konusu olurken, yönetimin bayram tatilinin ardından açıklanması bekleniyor.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il başkanlığına atandıktan sonra il yönetimini oluşturmak için çalışmalarının sonuna geldi. 3 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından göreve 21 gün sonra atanan Mehmet Ellibeş, il yönetiminin istifasının da genel merkez tarafından alınması kendi yönetimini oluşturma çalışmalarını başlattı. Ellibeş, il yönetiminin bayram tatilinin ardından kesinleşeceğini kaydetti. 

İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR 
AK Parti il başkanlığına atandıktan sonra il iftarı ve parti bayramlaşmasını yapan Ellibeş, genel merkez tarafından il yönetiminin de istifasının alınması nedeniyle il yönetimini oluşturma çalışmalarını da yürüttü. İstifası alınan yöneticiler dahil olmak üzere ilçe başkanlarından, partinin dinamiklerinden alınan isim önerileri ile birlikte oluşturulan havuz içinden 50 kişilik yönetim oluşturulacak. Ellibeş, partiyi kucaklayacak ve ileriye taşıyacak bir yönetim için ince eleyip sık dokuyor. 

UYUMLU OLACAK 
AK Parti’de Ramazan bayramı tatilinin bitmesi ile birlikte il yönetimini açıklanması bekleniyor. Konu ile ilgili bilgi veren Ellibeş, Kocaeli teşkilatlarının içinde davalarına gönül veren, hiçbir zaman partiden desteğini esirgemeyen kişilerden il yönetiminin oluşacağını kaydetti. Yeni yönetimin tüm teşkilatları kucaklayarak partiyi ileriye taşıyacak bir yapıya sahip olacağını belirten Ellibeş, “Biz tüm teşkilatlarımızla uyumlu olacak bir çalışma yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.