AK Parti’den Anayasa atağı!

Kocaeli 29.01.2016 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti’den Anayasa atağı!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı seçimden sonra her hafta perşembe günü gerçekleştirdiği STK ziyaretlerini bu hafta Memur-Sen’e gerçekleştirdi.

Ziyarete Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Mehmet Akkuş ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimden bazı isimlerle Memur-Sen’in düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.  İSTİKRAR SAĞLANDI Programda konuşma yapan Memur-Sen Kocaeli İl Başkanı Mehmet Akkuş, “Seçimler geçti ve istikrar sağlandı. Bugün burada toplanmamızın özel bir manası yok. Daha iyi neler yapabiliriz bunları görüşeceğiz. Elimizde devlet hava meydanları var. Buranın daha etkili olması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bununla alakalı 10 Mart tarihinde bir umre organizasyonu gerçekleştireceğiz. İlk uçuşumuzu yapacağız. Vatandaşlarımız da buna destek verebilirler. Sayı bol olsun ki iki ya da 3 uçak kalksın. AKP il başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu kent için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Sanayi bölgesi olması adına güçlü bir kentiz. Uçuşa kapalı bir bölge, hep beraber burayı hareketlendirebiliriz. Vatandaşlardan da destek vermelerini bekliyorum” dedi.  ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİK Yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Memur-Sen’i bizleri bu nezih ortamda ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Hem bir iadeyi ziyaret olsun, hem kentimizle alakalı ne yapabiliriz değerlendirmek adına bir araya geldik. Şehrimizin birçok STK’sı hayırlı olsun ziyaretine geldi. 7 Haziran’dan sonra da 1 Kasım seçimlerinden sonra da bu ilgiyi gördük. Bu zamanlarda hep söylediğimiz bir şey vardı. Bir kenara çekilmeyeceğiz, sizlerle bir araya geleceğiz demiştik. Bunu gerçekleştiriyoruz. Kocaeli halkının takdiriyle % 56 oyu aldık. Bu seçim zaferini zafer görmekte öte bunun verdiği teveccühü yerine getirmeye çalışacağız. Her perşembe günü bu ziyaretleri devam ettireceğiz. Seçim varken bir araya gelelim seçim yokken bir araya gelmeyelim olmamalı. Sorunların çözümü için neler yapabiliriz her zaman konuşacağız. Belki bir anayasa değişikliği konusundaki kanaatleri almak için buraya geldik. Her biriyle muhabbet edebilir seviyeye geldik. Bu sadece benim gayretim değil onların da gayretiyle oldu” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı seçimden sonra her hafta perşembe günü gerçekleştirdiği STK ziyaretlerini bu hafta Memur-Sen’e gerçekleştirdi.

Ziyarete Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Mehmet Akkuş ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimden bazı isimlerle Memur-Sen’in düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.

 İSTİKRAR SAĞLANDI

Programda konuşma yapan Memur-Sen Kocaeli İl Başkanı Mehmet Akkuş, “Seçimler geçti ve istikrar sağlandı. Bugün burada toplanmamızın özel bir manası yok. Daha iyi neler yapabiliriz bunları görüşeceğiz. Elimizde devlet hava meydanları var. Buranın daha etkili olması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bununla alakalı 10 Mart tarihinde bir umre organizasyonu gerçekleştireceğiz. İlk uçuşumuzu yapacağız. Vatandaşlarımız da buna destek verebilirler. Sayı bol olsun ki iki ya da 3 uçak kalksın. AKP il başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu kent için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Sanayi bölgesi olması adına güçlü bir kentiz. Uçuşa kapalı bir bölge, hep beraber burayı hareketlendirebiliriz. Vatandaşlardan da destek vermelerini bekliyorum” dedi.

 ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Memur-Sen’i bizleri bu nezih ortamda ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Hem bir iadeyi ziyaret olsun, hem kentimizle alakalı ne yapabiliriz değerlendirmek adına bir araya geldik. Şehrimizin birçok STK’sı hayırlı olsun ziyaretine geldi. 7 Haziran’dan sonra da 1 Kasım seçimlerinden sonra da bu ilgiyi gördük. Bu zamanlarda hep söylediğimiz bir şey vardı. Bir kenara çekilmeyeceğiz, sizlerle bir araya geleceğiz demiştik. Bunu gerçekleştiriyoruz. Kocaeli halkının takdiriyle % 56 oyu aldık. Bu seçim zaferini zafer görmekte öte bunun verdiği teveccühü yerine getirmeye çalışacağız. Her perşembe günü bu ziyaretleri devam ettireceğiz. Seçim varken bir araya gelelim seçim yokken bir araya gelmeyelim olmamalı. Sorunların çözümü için neler yapabiliriz her zaman konuşacağız. Belki bir anayasa değişikliği konusundaki kanaatleri almak için buraya geldik. Her biriyle muhabbet edebilir seviyeye geldik. Bu sadece benim gayretim değil onların da gayretiyle oldu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.