AK PARTİ'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

04.12.2017 - 19:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK PARTİ'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

Bir hafta içinde gereken ve beklenen haberleri vereceğiz....

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Ünal, taşeron işçilerle ilgili düzenleme konusunda bir hafta içinde güzel haberler vereceklerini söyledi. SEÇİM İTTİFAKI DÜZENLEMESİ HENÜZ GÜNDEMİMİZDE YOK Ünal, seçim ittifakı konusunun yasal hale getirilmesi konusunda ise "Doğal ittifaklar kaçınılmaz olarak prosedürleri tamamlanmış süreçlere bizi taşıyor. 15 Temmuz'dan sonra milli ve yerli unsurlar tek tek görüşlerini açıklayarak, doğal olan bu süreci, seçimlere yönelik bir sürece evrilecektir. Ancak bu doğal sürecin teknik boyuta evrilmesi henüz gündemimizde yok" dedi. AÇIK KAPI BIRAKTI Ünal, "Bu tartışmalar bir süre sonra tarafların detayları görüştüğü süreçlere dönüşecektir. Genel Başkanımız da bu konudaki görüşlerini paylaştılar" diyerek, seçim ittifakı düzenlemesine de açık kapı bıraktı. SEÇİM BARAJI DÜŞÜRÜLECEK Mİ? Ünal, seçim barajının düşürülüp düşürülmeyeceği yönündeki soruya ise "Biz daraltılmış sistem veya dar bölge sistemini düşünüyoruz ancak bu konuda henüz bir çalışma yok" dedi.
Bir hafta içinde gereken ve beklenen haberleri vereceğiz....

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir ÜnalCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

Ünal, taşeron işçilerle ilgili düzenleme konusunda bir hafta içinde güzel haberler vereceklerini söyledi.

SEÇİM İTTİFAKI DÜZENLEMESİ HENÜZ GÜNDEMİMİZDE YOK

Ünal, seçim ittifakı konusunun yasal hale getirilmesi konusunda ise "Doğal ittifaklar kaçınılmaz olarak prosedürleri tamamlanmış süreçlere bizi taşıyor. 15 Temmuz'dan sonra milli ve yerli unsurlar tek tek görüşlerini açıklayarak, doğal olan bu süreci, seçimlere yönelik bir sürece evrilecektir. Ancak bu doğal sürecin teknik boyuta evrilmesi henüz gündemimizde yok" dedi.

AÇIK KAPI BIRAKTI

Ünal, "Bu tartışmalar bir süre sonra tarafların detayları görüştüğü süreçlere dönüşecektir. Genel Başkanımız da bu konudaki görüşlerini paylaştılar" diyerek, seçim ittifakı düzenlemesine de açık kapı bıraktı.

SEÇİM BARAJI DÜŞÜRÜLECEK Mİ?

Ünal, seçim barajının düşürülüp düşürülmeyeceği yönündeki soruya ise "Biz daraltılmış sistem veya dar bölge sistemini düşünüyoruz ancak bu konuda henüz bir çalışma yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.