AK Parti'den CHP ziyareti

Kocaeli 26.01.2016 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti'den CHP ziyareti

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçim sonrası kent için neler yapılması gerektiğini konuşmak adına ilk ziyaretini CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a gerçekleştirdi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinin ardından muhalefet partileriyle bir araya gelip kent adına karar alma sürecini paylaşmak için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yanındaki heyet ilk ziyaretini CHP İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yanındaki heyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay tarafından oldukça sıcak karşılandı. Ceyhan ile Sarıbay gerçekleşen görüşmede birlik ve beraberlik mesajları verdikten sonra görüşme basına kapalı olarak devam etti. CEYHAN: KEYİF ALDIK Ziyaretti ilk olarak konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Geçtiğimiz dönem iki seçim atlattık, milletimiz bir karar verdi şahsınızın bu manada duruşunu takdir ediyoruz. Bizler bu kentin çocuğuyuz, ülkemize ve ilimize bir şeyler yapmalıyız. Her konuda aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz. Bu kente hizmet etmek için iktidar ve ana muhalefet partileri olarak neler yapabileceğimizi görüşmek istiyoruz. Sıcak karşıladığınız için bizler keyif aldık” şeklinde konuştu. GERİLİMİ AŞAĞIYA ÇEKELİM Ceyhan’ın ardından konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ise “Türkiye’nin gerilim siyasetinden fayda ummaması lazım. Bu gerilimi aşağıya çekmek için her kesimi kucaklayacak bir tablo sergilememiz lazım. Bu siyasettir, bu gün sizsiniz yarın biz veya başka parti. Demokrasiye inanıyorsak bunu sindirmemiz lazım. AKP iktidar odu 1 Kasım’da, muhalefet de kendi işini yaparsa problem kalmaz. İnce ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçim sonrası kent için neler yapılması gerektiğini konuşmak adına ilk ziyaretini CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a gerçekleştirdi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinin ardından muhalefet partileriyle bir araya gelip kent adına karar alma sürecini paylaşmak için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yanındaki heyet ilk ziyaretini CHP İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yanındaki heyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay tarafından oldukça sıcak karşılandı. Ceyhan ile Sarıbay gerçekleşen görüşmede birlik ve beraberlik mesajları verdikten sonra görüşme basına kapalı olarak devam etti.

CEYHAN: KEYİF ALDIK
Ziyaretti ilk olarak konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Geçtiğimiz dönem iki seçim atlattık, milletimiz bir karar verdi şahsınızın bu manada duruşunu takdir ediyoruz. Bizler bu kentin çocuğuyuz, ülkemize ve ilimize bir şeyler yapmalıyız. Her konuda aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz. Bu kente hizmet etmek için iktidar ve ana muhalefet partileri olarak neler yapabileceğimizi görüşmek istiyoruz. Sıcak karşıladığınız için bizler keyif aldık” şeklinde konuştu.

GERİLİMİ AŞAĞIYA ÇEKELİM

Ceyhan’ın ardından konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ise “Türkiye’nin gerilim siyasetinden fayda ummaması lazım. Bu gerilimi aşağıya çekmek için her kesimi kucaklayacak bir tablo sergilememiz lazım. Bu siyasettir, bu gün sizsiniz yarın biz veya başka parti. Demokrasiye inanıyorsak bunu sindirmemiz lazım. AKP iktidar odu 1 Kasım’da, muhalefet de kendi işini yaparsa problem kalmaz. İnce ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.