AK Parti’den TÜMSİAD’a ziyaret

Kocaeli 05.02.2016 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti’den TÜMSİAD’a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK çalışma programı çerçevesinde iki hafta önce kongresini yapan TÜMSİAD’ı ziyaret etti. Ceyhan, TÜMSİAD ile kent esnaflarının sorunlarını konuştu

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticileri STK çalışma programı kapsamında bu kez TÜMSİAD’ı ziyaret etti. TÜMSİAD başkanı Yılmaz Erdoğan ve yönetimini ziyaret eden Ceyhan, burada kent ve çalışma hayatı ile ilgili derneğin taleplerini ve sorunlarla ilgili görüşlerini aldı. 800’e yakın üyesi bulunan TÜMSİAD’nin yöneticileri, AK Parti heyetine esnafların ve KOBİ’lerin sorunlarını İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a ilettikleri öğrenildi. KENTİN SORUNLARINI KONUŞACAĞIZ Toplantının basına açık olan bölümünde konuşan AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, “Her hafta yaptığımız STK ziyaretlerinin bu hafta TÜMSİAD’a yaptık. 15 gün önce kendisine yakışan bir kongre yapan TÜMSİAD’ın yönetimine başarılar diliyoruz. STK ve iş adamlarımızın yeni anayasa, kent sorunları, KOBİ ve esnaflarımızla ilgili görüşlerini alacağız. TÜMSİAD’ın görüşleri kenttin ekonomik gelişimi açısından büyük öneme sahip. TÜMSİAD her zaman bizim yaptığımız programlarda yanımızda oldu” dedi. Kentte her platformda kentti yönetenlerle bir araya gelmeyi önemsediklerini belirten TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz, kentin sorunlarını konuşmayı önemsediklerini kaydetti.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK çalışma programı çerçevesinde iki hafta önce kongresini yapan TÜMSİAD’ı ziyaret etti. Ceyhan, TÜMSİAD ile kent esnaflarının sorunlarını konuştu

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticileri STK çalışma programı kapsamında bu kez TÜMSİAD’ı ziyaret etti. TÜMSİAD başkanı Yılmaz Erdoğan ve yönetimini ziyaret eden Ceyhan, burada kent ve çalışma hayatı ile ilgili derneğin taleplerini ve sorunlarla ilgili görüşlerini aldı. 800’e yakın üyesi bulunan TÜMSİAD’nin yöneticileri, AK Parti heyetine esnafların ve KOBİ’lerin sorunlarını İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a ilettikleri öğrenildi.

KENTİN SORUNLARINI KONUŞACAĞIZ

Toplantının basına açık olan bölümünde konuşan AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, “Her hafta yaptığımız STK ziyaretlerinin bu hafta TÜMSİAD’a yaptık. 15 gün önce kendisine yakışan bir kongre yapan TÜMSİAD’ın yönetimine başarılar diliyoruz. STK ve iş adamlarımızın yeni anayasa, kent sorunları, KOBİ ve esnaflarımızla ilgili görüşlerini alacağız. TÜMSİAD’ın görüşleri kenttin ekonomik gelişimi açısından büyük öneme sahip. TÜMSİAD her zaman bizim yaptığımız programlarda yanımızda oldu” dedi. Kentte her platformda kentti yönetenlerle bir araya gelmeyi önemsediklerini belirten TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz, kentin sorunlarını konuşmayı önemsediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.