Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'un 18 Mart Mesajı

18.03.2017 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'un 18 Mart Mesajı

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Çanakkale Deniz Zaferinin 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akbulut, yayımladığı mesajında; “Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret, tebrik misali ve yüksek ruhunu gösteren Çanakkale Zaferi 102’nci yılında, ülkemiz üzerindeki her türlü şer odaklarının kötü emellerine karşı daha güçlü daha büyük bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. Çanakkale Deniz Zaferi, iman dolu göğüsleriyle düşmana karşı en ön safta mücadele eden ve sabahtan Allah’ı arzu edip akşamına kavuşan Türk askerinin zaferidir. Çanakkale Zaferi, üzerinden bir asır geçmiş olmasına rağmen hala önemini koruyan zaferin adıdır. Çanakkale bizim için bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle de oradan gelen mesajları bağlamından koparmadan gençlerimizin yüreklerine, gönüllerine, en önemlisi de bilinçlerine özenle ekmeliyiz. Tarihimize altın harflerle yazılan savaşlar vardır, komutanlar, yiğitler vardır. İşte Çanakkale Zaferi böyle büyük bir zaferdir ve burada cenk eden komutanlar, yiğitler öyle büyüktürler. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çanakkale Zaferi Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir, emin olmalısınız ki Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.’ ifadesinde de belirtildiği gibi milletimiz tarih boyunca sahip olduğu bu yüksek ruhu önce Çanakkale’de, sonra da Milli Mücadele döneminde ortaya koymuş ve bu toprakları sonsuza kadar bize vatan yapmıştır” diye belirtti.   “Çanakkale Destanı daha nice 100’ncü yıllarda hatırlanacak”    
Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Çanakkale Deniz Zaferinin 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Başkan Akbulut, yayımladığı mesajında; “Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret, tebrik misali ve yüksek ruhunu gösteren Çanakkale Zaferi 102’nci yılında, ülkemiz üzerindeki her türlü şer odaklarının kötü emellerine karşı daha güçlü daha büyük bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. Çanakkale Deniz Zaferi, iman dolu göğüsleriyle düşmana karşı en ön safta mücadele eden ve sabahtan Allah’ı arzu edip akşamına kavuşan Türk askerinin zaferidir.

Çanakkale Zaferi, üzerinden bir asır geçmiş olmasına rağmen hala önemini koruyan zaferin adıdır. Çanakkale bizim için bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle de oradan gelen mesajları bağlamından koparmadan gençlerimizin yüreklerine, gönüllerine, en önemlisi de bilinçlerine özenle ekmeliyiz. Tarihimize altın harflerle yazılan savaşlar vardır, komutanlar, yiğitler vardır. İşte Çanakkale Zaferi böyle büyük bir zaferdir ve burada cenk eden komutanlar, yiğitler öyle büyüktürler.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çanakkale Zaferi Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir, emin olmalısınız ki Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.’ ifadesinde de belirtildiği gibi milletimiz tarih boyunca sahip olduğu bu yüksek ruhu önce Çanakkale’de, sonra da Milli Mücadele döneminde ortaya koymuş ve bu toprakları sonsuza kadar bize vatan yapmıştır” diye belirtti.
 

“Çanakkale Destanı daha nice 100’ncü yıllarda hatırlanacak”
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.