AK Parti Dilovası'na Sürpriz Aday!

Dilovası 15.08.2017 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti Dilovası'na Sürpriz Aday!

AK Parti'de ilçe kongreleri heyecanı her geçen gün artıyor. Dilovası'nda ise mevcut başkan Osman Akbulut'un karşısına üç aday çıktı.

AK Parti'de ilçe kongreleri heyecanı her geçen gün artıyor. Dilovası'nda ise mevcut başkan Osman Akbulut'un karşısına üç aday çıktı. Dlovası’nda mevcut ilçe Başkanı Osman Akbulut'a karşı adaylığını ilk olarak açıklayan Yasin Turak olurken ardından Necati Temiz ve son olarak Erdal Ecer adaylığını açıklayarak aday sayısını dörde çıkarttılar. Genç aday Erdal Ecer'in yeni bir soluk katmak için yola çıktığı ve şans verilmesi durumunda AK Parti'de yeni bir soluk yaratacağı belirtildi. Cumhurbaşkanımızın genç, halk ile irtibatı yüksek, halkın nabzını tutabilecek ve taze kan, taze can gibi kriterlere değinmesinin akabinde gençler arasında yoğun bir şekilde Erdal ECER sesleri yükselmeye başladı. Dilovası kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre kısa süre içerisinde Erdal ECER, kongrede Dilovası Ak Parti İlçe Başkanlığı' na Adaylığını açıklayacak. ELDAR ECER KİMDİR? 1982 Bingöl doğumlu olan Eldar Ecer, 1988-1989 yıllarında Dilovası'na göç etmiş ve 30 yıldır Dilovası'nda ikamet etmektedir. İlk okul ortaokul'u Dilovası'nda okuyan Ecer, Liseyi Hereke'de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Lüleburgaz MYO Kimya Bölümü ve İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Ecer üniversite yıllarından itibaren bir çok sivil toplum kuruluşunda çeşitli görevlerde bulunmuştur.  
AK Parti'de ilçe kongreleri heyecanı her geçen gün artıyor. Dilovası'nda ise mevcut başkan Osman Akbulut'un karşısına üç aday çıktı.

AK Parti'de ilçe kongreleri heyecanı her geçen gün artıyor. Dilovası'nda ise mevcut başkan Osman Akbulut'un karşısına üç aday çıktı.

Dlovası’nda mevcut ilçe Başkanı Osman Akbulut'a karşı adaylığını ilk olarak açıklayan Yasin Turak olurken ardından Necati Temiz ve son olarak Erdal Ecer adaylığını açıklayarak aday sayısını dörde çıkarttılar. Genç aday Erdal Ecer'in yeni bir soluk katmak için yola çıktığı ve şans verilmesi durumunda AK Parti'de yeni bir soluk yaratacağı belirtildi. Cumhurbaşkanımızın genç, halk ile irtibatı yüksek, halkın nabzını tutabilecek ve taze kan, taze can gibi kriterlere değinmesinin akabinde gençler arasında yoğun bir şekilde Erdal ECER sesleri yükselmeye başladı. Dilovası kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre kısa süre içerisinde Erdal ECER, kongrede Dilovası Ak Parti İlçe Başkanlığı' na Adaylığını açıklayacak.

ELDAR ECER KİMDİR?

1982 Bingöl doğumlu olan Eldar Ecer, 1988-1989 yıllarında Dilovası'na göç etmiş ve 30 yıldır Dilovası'nda ikamet etmektedir. İlk okul ortaokul'u Dilovası'nda okuyan Ecer, Liseyi Hereke'de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Lüleburgaz MYO Kimya Bölümü ve İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Ecer üniversite yıllarından itibaren bir çok sivil toplum kuruluşunda çeşitli görevlerde bulunmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.