19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti Dilovası’nda çıtayı yukarıya çekti

Dilovası 15.01.2019 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti Dilovası’nda çıtayı yukarıya çekti

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ile birlikte 31 Mart Yerel seçim hedeflerini açıkladı. Akbulut hedeflerinin en az Yüzde 50 oy almak olduğunu belirtirken, Başkan Adayı Şayir ise “Biz konuşmayıp, icraat yapacağız.”dedi.

AK Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, beraberinde Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve İlçe yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İlçe Başkanı Osman Akbulut Yüzde 50 seçim hedefini ilan ederken, Başkan Adayı Hamza Şayir de “Az laf, çok iş” vurgusu yaptı. İlk sözü alan ilçe Başkanı Akbulut, “Hamza bey, AK Parti teşkilatlarında yer almış bir arkadaşımızdır. Hamza bey, birlikte görev yaptığımız, teşkilatlarda çalışıp emeği olan bir kişi. Dilovası’nda sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizim için gönül belediyeciliği önemli. Biz gönüllere girmek istiyoruz. Burada hedefimiz en az Yüzde 50 oy almak. Biz bu oranı yakaladığımız zaman rakiplerimiz bizi bağlamıyor. Kaşımızda ki rakipler, ittifak yapmış, şunu destekliyormuş bizi ilgilendirmiyor. Biz Yüzde 50 hedef için çalışacağız. Önümüzde 70 gün var. Hamza bey heyecanı yüksek bir arkadaşımız, bunu sahada herkes görecektir.”dedi. MİKRO MİLLİYETÇİLİĞE GEREK YOK Dilovası’nda estirilen mikro milliyetçilik havasına tepki gösteren Akbulut, “Biz artık Dilovalıyız. Burada Mikro Milliyetçiliğe gerek yok. Daha güzel, daha iyi bir Dilovası için çalışmalıyız. Bu Bölgenin tek Milletvekili Cemil Yaman Ağrılı ve Dilovası’nın gururu. Evet burada Ağrı nüfusu fazladır, ancak kentin bütün unsurlarıyla bizler Dilovasıyız. Biz adam gibi adam Hamza Şayir’e oy istiyoruz. Çalışkan, dürüst, güvendiğimiz bir insana oy istiyoruz. Bunu isterken tüm teşkilatlarımızla beraberiz. Fotoğrafın bütününe bakıp, mikro milliyetçilik değil, Türkiye’nin tamamını kucaklıyoruz. Tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız, vatandaşlarımızdan 5 yıl daha görev isteyeceğiz. Geride kalan 5 yılda eksiklerimiz oldu, hatalarımız oldu ama Dilovası’na hizmet etmek istedik. Dilovası’nda hiçbir seçim rahat değildir, emek vermeden, çalışmadan hiçbir seçim kazanılmaz.”diye konuştu. KÖMÜRCÜLER OSB NE OLACAK? Öte yandan Kömürcüler OSB’nin durumuyla ilgili de bilgi veren İlçe Başkanı Akbulut, “Kömürcüler OSB sıkıntılı ve ilçeye zarar veriyor. Hava kirliliği oluşturuyor. İlçe yöneticilerimiz bile bu konudan muzdarip. Milletvekilimiz burada, ama CHP’li bir vekil Cemil Yaman neredesin diye sorup, şov yapıyor. Cemil bey her gün burada. Bizler görüşmeleri yaptık, vekilimiz takipçisi. En kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. Öyle çok büyük bir yatırım değil Kömürcüler. Beton atıldı diye taşınamaz değil ki. Belki Dilovası’na hakim olmayan bir tepede olsaydı kalabilirdi de. Hükümetimizin adımları atarak, bu sorunu çözeceğimize inanıyorum.”şeklinde konuştu.
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ile birlikte 31 Mart Yerel seçim hedeflerini açıkladı. Akbulut hedeflerinin en az Yüzde 50 oy almak olduğunu belirtirken, Başkan Adayı Şayir ise “Biz konuşmayıp, icraat yapacağız.”dedi.

AK Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, beraberinde Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve İlçe yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İlçe Başkanı Osman Akbulut Yüzde 50 seçim hedefini ilan ederken, Başkan Adayı Hamza Şayir de “Az laf, çok iş” vurgusu yaptı. İlk sözü alan ilçe Başkanı Akbulut, “Hamza bey, AK Parti teşkilatlarında yer almış bir arkadaşımızdır. Hamza bey, birlikte görev yaptığımız, teşkilatlarda çalışıp emeği olan bir kişi. Dilovası’nda sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizim için gönül belediyeciliği önemli. Biz gönüllere girmek istiyoruz. Burada hedefimiz en az Yüzde 50 oy almak. Biz bu oranı yakaladığımız zaman rakiplerimiz bizi bağlamıyor. Kaşımızda ki rakipler, ittifak yapmış, şunu destekliyormuş bizi ilgilendirmiyor. Biz Yüzde 50 hedef için çalışacağız. Önümüzde 70 gün var. Hamza bey heyecanı yüksek bir arkadaşımız, bunu sahada herkes görecektir.”dedi.

MİKRO MİLLİYETÇİLİĞE GEREK YOK

Dilovası’nda estirilen mikro milliyetçilik havasına tepki gösteren Akbulut, “Biz artık Dilovalıyız. Burada Mikro Milliyetçiliğe gerek yok. Daha güzel, daha iyi bir Dilovası için çalışmalıyız. Bu Bölgenin tek Milletvekili Cemil Yaman Ağrılı ve Dilovası’nın gururu. Evet burada Ağrı nüfusu fazladır, ancak kentin bütün unsurlarıyla bizler Dilovasıyız. Biz adam gibi adam Hamza Şayir’e oy istiyoruz. Çalışkan, dürüst, güvendiğimiz bir insana oy istiyoruz. Bunu isterken tüm teşkilatlarımızla beraberiz. Fotoğrafın bütününe bakıp, mikro milliyetçilik değil, Türkiye’nin tamamını kucaklıyoruz. Tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız, vatandaşlarımızdan 5 yıl daha görev isteyeceğiz. Geride kalan 5 yılda eksiklerimiz oldu, hatalarımız oldu ama Dilovası’na hizmet etmek istedik. Dilovası’nda hiçbir seçim rahat değildir, emek vermeden, çalışmadan hiçbir seçim kazanılmaz.”diye konuştu.

KÖMÜRCÜLER OSB NE OLACAK?

Öte yandan Kömürcüler OSB’nin durumuyla ilgili de bilgi veren İlçe Başkanı Akbulut, “Kömürcüler OSB sıkıntılı ve ilçeye zarar veriyor. Hava kirliliği oluşturuyor. İlçe yöneticilerimiz bile bu konudan muzdarip. Milletvekilimiz burada, ama CHP’li bir vekil Cemil Yaman neredesin diye sorup, şov yapıyor. Cemil bey her gün burada. Bizler görüşmeleri yaptık, vekilimiz takipçisi. En kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. Öyle çok büyük bir yatırım değil Kömürcüler. Beton atıldı diye taşınamaz değil ki. Belki Dilovası’na hakim olmayan bir tepede olsaydı kalabilirdi de. Hükümetimizin adımları atarak, bu sorunu çözeceğimize inanıyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.