AK Parti Gebze’de belirsizlik sürüyor!

Gebze 19.09.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti Gebze’de belirsizlik sürüyor!

Bugün hem AK Parti Dilovası kongresi gerçekleştirilecek, hem de Gebze Başkan adayı belirlenmiş olacak.

AK Parti Kocaeli Teşkilatlarında kongre heyecanı bugünde kaldığı devam edecek. Kartepe, Karamürsel ve Pazar günü gerçekleştirilen Darıca Kongresinin ardından bugün de Dilovası kongresi gerçekleştirilecek. Mevcut İlçe Başkanı Osman Akbulut’un tek aday olarak gireceği kongrede, 15 kişilik Ana kademe yönetim, yedek yönetim ve İl delegeleri de belirlenmiş olacak. Akbulut, yapılacak kongre de ikinci kez seçilmiş  Başkan olacak. GEBZE İÇİN KARAR GÜNÜ Öte yandan Başkan Adayının kim olacağının belirsizliğini koruduğu Gebze için de nihai kararın bugün verilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Ankara’da yapılan mülakatta Başkan Adayları Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin ve Ufuk Ekinci Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüşmüştü. Ancak görüşmede herhangi bir karar çıkmamış ve mülakat bugüne ertelenmişti. Bu 3 ismin dışında yeni bir ismin de Başkan adayı olabileceği konuşulurken, Pazar günü yapılacak kongreye takviminde yaklaşması nedeniyle ertelenme ihtimali gündemdeki yerini koruyor. 
Bugün hem AK Parti Dilovası kongresi gerçekleştirilecek, hem de Gebze Başkan adayı belirlenmiş olacak.

AK Parti Kocaeli Teşkilatlarında kongre heyecanı bugünde kaldığı devam edecek. Kartepe, Karamürsel ve Pazar günü gerçekleştirilen Darıca Kongresinin ardından bugün de Dilovası kongresi gerçekleştirilecek. Mevcut İlçe Başkanı Osman Akbulut’un tek aday olarak gireceği kongrede, 15 kişilik Ana kademe yönetim, yedek yönetim ve İl delegeleri de belirlenmiş olacak. Akbulut, yapılacak kongre de ikinci kez seçilmiş  Başkan olacak.

GEBZE İÇİN KARAR GÜNÜ

Öte yandan Başkan Adayının kim olacağının belirsizliğini koruduğu Gebze için de nihai kararın bugün verilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Ankara’da yapılan mülakatta Başkan Adayları Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin ve Ufuk Ekinci Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüşmüştü. Ancak görüşmede herhangi bir karar çıkmamış ve mülakat bugüne ertelenmişti. Bu 3 ismin dışında yeni bir ismin de Başkan adayı olabileceği konuşulurken, Pazar günü yapılacak kongreye takviminde yaklaşması nedeniyle ertelenme ihtimali gündemdeki yerini koruyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.