AK PARTİ GEBZE KÖŞKER’İ DİNLEDİ

Gebze 13.03.2016 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK PARTİ GEBZE KÖŞKER’İ DİNLEDİ

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının almış olduğu karar gereğince Gebze İlçe Teşkilatı 76. Danışma Meclisi "Yerel Yönetimler Şurası" şeklinde bu akşam Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşti..

Ak Parti Kocaeli yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt ve Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi ve Gebze ilçe iletişimcisi İdris Demir'in de hazır bulunduğu Gebze ilçe 76. Danışma Meclisi-Yerel Yönetimler Şurası, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba'nın açılış konuşması ile başladı.. Hasan Soba'dan sonra kürsüye gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bugüne devam eden 2 yıllık süre içinde yapılan hizmetler ve önümüzdeki 3 yıl içinde hayata geçirmeye çalışacağı projeler hakkında japsamlı bir sunum yaptı...  
Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının almış olduğu karar gereğince Gebze İlçe Teşkilatı 76. Danışma Meclisi "Yerel Yönetimler Şurası" şeklinde bu akşam Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşti..

Ak Parti Kocaeli yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt ve Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi ve Gebze ilçe iletişimcisi İdris Demir'in de hazır bulunduğu Gebze ilçe 76. Danışma Meclisi-Yerel Yönetimler Şurası, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba'nın açılış konuşması ile başladı..

Hasan Soba'dan sonra kürsüye gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bugüne devam eden 2 yıllık süre içinde yapılan hizmetler ve önümüzdeki 3 yıl içinde hayata geçirmeye çalışacağı projeler hakkında japsamlı bir sunum yaptı...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.