AK Parti il yönetiminde şok istifa!

Kocaeli 11.11.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti il yönetiminde şok istifa!

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı, aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin, aday adaylığı için görevinden istifa etti. AK Parti’de 5-12 Kasım tarihleri arasındaki resmi süreç devam ederken; merkezden gelen ‘il yöneticileri ve ilçe başkanları’ istifa etmesin kararı ardından 10 Kasım'da genel merkezden yeni bir karar geldi. Karara göre il yöneticileri ve ilçe yöneticileri istifa edebilecek. GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Yıldıztekin, görevinden istifa etti ve Gebze Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapacağı öğrenildi. Yıldıztekin’in Pazartesi günü Gebze İlçe Başkanlığı’na gidip resmi başvurusunu yapması bekleniyor. MUSTAFA YILDIZTEKİN KİMDİR? 1979 tarihinde Oltu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Oltu’da, yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2001 yılında Gebze’de çeşitli hizmetler veren aile şirketinde yöneticilik yaptı. Halen ticaret hayatına aktif olarak devam ediyor. 2002 yılından beri AK Parti'de aktif görev yapmaktadır. 2008 yılında 3. olağan ilçe kongresinde AK Parti ilçe ana kademede görev aldı. Geçen yıl Gebze İlçe Başkanlığı için önerilen üç isimden biri olan ve Ankara’ya giden Yıldıztekin, daha sonra il yönetimine girmişti. KAYNAK: KIRMIZI KOCAELİ
AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı, aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin, aday adaylığı için görevinden istifa etti. AK Parti’de 5-12 Kasım tarihleri arasındaki resmi süreç devam ederken; merkezden gelen ‘il yöneticileri ve ilçe başkanları’ istifa etmesin kararı ardından 10 Kasım'da genel merkezden yeni bir karar geldi. Karara göre il yöneticileri ve ilçe yöneticileri istifa edebilecek.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Yıldıztekin, görevinden istifa etti ve Gebze Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapacağı öğrenildi. Yıldıztekin’in Pazartesi günü Gebze İlçe Başkanlığı’na gidip resmi başvurusunu yapması bekleniyor.

MUSTAFA YILDIZTEKİN KİMDİR?

1979 tarihinde Oltu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Oltu’da, yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2001 yılında Gebze’de çeşitli hizmetler veren aile şirketinde yöneticilik yaptı. Halen ticaret hayatına aktif olarak devam ediyor. 2002 yılından beri AK Parti'de aktif görev yapmaktadır. 2008 yılında 3. olağan ilçe kongresinde AK Parti ilçe ana kademede görev aldı. Geçen yıl Gebze İlçe Başkanlığı için önerilen üç isimden biri olan ve Ankara’ya giden Yıldıztekin, daha sonra il yönetimine girmişti.

KAYNAK: KIRMIZI KOCAELİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.