AK Parti’nin Adayları Bugün Açıklanıyor

Kocaeli 21.05.2018 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’nin Adayları Bugün Açıklanıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı da bugün saat 16.00’da Başiskele’de 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtacak.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini bugün saat 17.00'ye kadar YSK'ye verecek. Bağımsız milletvekili adayları da en geç yarın saat 17.00’ye kadar il seçim kurullarına başvuru yapacak. Siyasi partiler, aday listeleri ve bağımsız adayların başvuru evrakındaki eksikleri 25 Mayıs’a kadar tamamlayacak. Milletvekili geçici aday listeleri, YSK’ce Resmi Gazete ’de 26 Mayıs’ta yayımlanacak ve itirazlar başlayacak. Geçici aday listelerine itirazlar 27 Mayıs saat 15.00’te sona erecek ve 23.59’a kadar itirazlar karara bağlanacak. YSK tarafından milletvekili kesin aday listeleri seçim çevreleri itibarıyla ilan edilmek üzere il seçim kurullarına ve Resmi Gazete’ye 30 Mayıs’ta gönderilecek. AK PARTİ BUGÜN AÇIKLIYOR Kocaeli’de adaylar 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için   AK Parti’den 108, Ana muhalefet partisi CHP’den 44, MHP’den 38, Saadet Partisi’nden 30 ve  İyi Parti’den 54 isim milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. MHP bilindiği gibi aday listesini geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Bugün saat 14.00’da ise AK Parti Kocaeli Başiskele Soğuksu Restoran’da 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtacak.  
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı da bugün saat 16.00’da Başiskele’de 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtacak.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini bugün saat 17.00'ye kadar YSK'ye verecek. Bağımsız milletvekili adayları da en geç yarın saat 17.00’ye kadar il seçim kurullarına başvuru yapacak. Siyasi partiler, aday listeleri ve bağımsız adayların başvuru evrakındaki eksikleri 25 Mayıs’a kadar tamamlayacak. Milletvekili geçici aday listeleri, YSK’ce Resmi Gazete ’de 26 Mayıs’ta yayımlanacak ve itirazlar başlayacak. Geçici aday listelerine itirazlar 27 Mayıs saat 15.00’te sona erecek ve 23.59’a kadar itirazlar karara bağlanacak. YSK tarafından milletvekili kesin aday listeleri seçim çevreleri itibarıyla ilan edilmek üzere il seçim kurullarına ve Resmi Gazete’ye 30 Mayıs’ta gönderilecek.

AK PARTİ BUGÜN AÇIKLIYOR

Kocaeli’de adaylar 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için   AK Parti’den 108, Ana muhalefet partisi CHP’den 44, MHP’den 38, Saadet Partisi’nden 30 ve  İyi Parti’den 54 isim milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. MHP bilindiği gibi aday listesini geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Bugün saat 14.00’da ise AK Parti Kocaeli Başiskele Soğuksu Restoran’da 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.