19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti'nin programı iptal

Kocaeli 10.10.2015 - 23:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti'nin programı iptal

AK Parti'nin yarın düzenleyeceği 82. İl Danışma Meclisi iptal edildi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yarın düzenlenmesi planlanan 82. İl Danışma meclisi bugünkü patlama nedeniyle iptal edildi.  Gözü Dönmüş Hainler Ankara’da Canlarımıza kıydılar AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Bugün Ankara’da yaşanan ve ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliğimizi hedef alan menfur terör saldırısından ötürü yarın yapacağımız 82. İl danışma meclisimiz iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağolsun.”   Bu sabah, Ankara Tren Garı önünde, canımıza kasteden bir terör saldırısı yapıldı. İhanet şebekelerinin bu hain saldırısında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti, bir çok vatandaşımız yaralandı.   Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza; Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.   Bu terör saldırısını yapanları, yaptıranları lanetliyorum.   Saldırı; birliğimize, beraberliğimize, huzurumuza ve kardeşliğimize yapılmıştır. İhanet şebekelerini vereceğimiz en etkili cevap; dünya görüşü, siyasi anlayışı, hayat şekli ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın teröre karşı yek vücut karşı çıkmasıdır.   Gözü dönmüş hainlerin yaptığı terör saldırısı hiçbir siyasi polemiğin konusu olamaz. Terör saldırılarını siyasi polemik konususu yapmak isteyenlerin, terörün hedefine hizmet ettiğini üzülerek belirtmek isterim. Mesele canımız, canlarımızken bu değerlendirmeleri yapanları kınıyorum.   Olayın faillerinin yakalanması ve hukuk önüne çıkarılması için harekete geçen kurumlarımızın bir an önce neticeye ulaşmasını diliyorum.Hayatını Kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.   Bu vesile ile 11 Ekim Pazar Günü yapılacak olan 82.İl Danışma Meclisi İptal Olmuştur,Kamuoyuna Duyurulur. Milletimizin Başı Sağolsun.   ŞEMSETTİN CEYHAN AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI"
AK Parti'nin yarın düzenleyeceği 82. İl Danışma Meclisi iptal edildi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yarın düzenlenmesi planlanan 82. İl Danışma meclisi bugünkü patlama nedeniyle iptal edildi. 

Gözü Dönmüş Hainler Ankara’da Canlarımıza kıydılar

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bugün Ankara’da yaşanan ve ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliğimizi hedef alan menfur terör saldırısından ötürü yarın yapacağımız 82. İl danışma meclisimiz iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağolsun.”
 

Bu sabah, Ankara Tren Garı önünde, canımıza kasteden bir terör saldırısı yapıldı. İhanet şebekelerinin bu hain saldırısında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti, bir çok vatandaşımız yaralandı.

 

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza; Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.  
Bu terör saldırısını yapanları, yaptıranları lanetliyorum.

 

Saldırı; birliğimize, beraberliğimize, huzurumuza ve kardeşliğimize yapılmıştır.
İhanet şebekelerini vereceğimiz en etkili cevap; dünya görüşü, siyasi anlayışı, hayat şekli ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın teröre karşı yek vücut karşı çıkmasıdır.

 

Gözü dönmüş hainlerin yaptığı terör saldırısı hiçbir siyasi polemiğin konusu olamaz. Terör saldırılarını siyasi polemik konususu yapmak isteyenlerin, terörün hedefine hizmet ettiğini üzülerek belirtmek isterim. Mesele canımız, canlarımızken bu değerlendirmeleri yapanları kınıyorum.

 

Olayın faillerinin yakalanması ve hukuk önüne çıkarılması için harekete geçen kurumlarımızın bir an önce neticeye ulaşmasını diliyorum.Hayatını Kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Bu vesile ile 11 Ekim Pazar Günü yapılacak olan 82.İl Danışma Meclisi İptal Olmuştur,Kamuoyuna Duyurulur.
Milletimizin Başı Sağolsun.


 

ŞEMSETTİN CEYHAN AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.