19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti tatil yapmıyor!

Darıca 25.07.2019 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti tatil yapmıyor!

AK Parti Kocaeli, 16 günde 6 ilçede danışma meclislerini tamamladı. Büyük ilgi gören danışma meclislerine şuana kadar yaklaşık 3 bin 200 teşkilat üyesi katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bazı partiler tatil yaparken, AK Parti davasına sahip çıkıyor” dedi. AK Parti Kocaeli, ilçe danışma meclislerinin yarısını 16 günde tamamladı. Her hafta en az iki ilçede gerçekleşen danışma meclisleri 9 Temmuz’da Gölcük’le başlamıştı. Altıncı toplantı önceki akşam Darıca’da gerçekleşti. Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki toplantıya teşkilat üyeleri yine büyük ilgi gösterdi. Gölcük, Başiskele, Kartepe, Gebze ve Körfez’in ardından ilçe danışma meclislerine katılan üye sayısı 3237’yi buldu. GENİŞ KATILIM AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, danışma meclislerine katılım ve görüş alışverişlerinden bir hayli memnun. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da danışma meclislerinin hepsine katılarak, teşkilatın görüşlerini aldı. Danışma meclislerinde her ilçede ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları da hazır bulundu. Tatile giren milletvekillerinden önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz son iki danışmaya katılan isimlerdi. DARICA YİNE MUHTEŞEMDİ Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, misafir belediye ve ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Ellibeş şunları söyledi: “17 yıldır güçlenerek iktidarda olmamıza şaşıranlar bu salona baksın. Altıncı toplantımızı yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde salonlar dolu. Bazı partiler tatil yaparken, AK Parti davasına sahip çıkıyor. Ben bütün teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bugün bazı olaylar kimsenin moralini bozmasın, ye’se düşürmesin. Bunlar dün parti kapatma davalarından, HSYK kararlarından daha zor değil. Onları nasıl aştıysak, bunları da yine birlik ve beraberlik içinde aşacağız, bundan kimse şüphe duymasın.” Ellibeş, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay ve yönetimi ile kadın ve gençlik kollarını eksiksiz hazırladıkları program nedeniyle de kutladı. ALTI DANIŞMA MECLİS DAHA KALDI Öte yandan AK Parti Kocaeli’de 6 danışma meclisi daha kaldı. Program şöyle: Karamürsel (30 Temmuz Salı Saat 19.00 Belediye Konferans Salonu), Kandıra (31 Temmuz Çarşamba Saat 12.00 Namazgah Kültür Merkezi), Dilovası (31 Temmuz Çarşamba Saat 19.00 Dilovası Belediye Kültür Merkezi), İzmit (1 Ağustos Perşembe Saat 19.00 Kadıköy Düğün Salonu), Çayırova (2 Ağustos Salı Saat 19.00 Çayırova Kültür Merkezi), Derince (6 Ağustos Salı Saat 19.00 Zübeyde Hanım Kültür Merkezi).

AK Parti Kocaeli, 16 günde 6 ilçede danışma meclislerini tamamladı. Büyük ilgi gören danışma meclislerine şuana kadar yaklaşık 3 bin 200 teşkilat üyesi katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bazı partiler tatil yaparken, AK Parti davasına sahip çıkıyor” dedi. AK Parti Kocaeli, ilçe danışma meclislerinin yarısını 16 günde tamamladı. Her hafta en az iki ilçede gerçekleşen danışma meclisleri 9 Temmuz’da Gölcük’le başlamıştı. Altıncı toplantı önceki akşam Darıca’da gerçekleşti. Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki toplantıya teşkilat üyeleri yine büyük ilgi gösterdi. Gölcük, Başiskele, Kartepe, Gebze ve Körfez’in ardından ilçe danışma meclislerine katılan üye sayısı 3237’yi buldu.

GENİŞ KATILIM

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, danışma meclislerine katılım ve görüş alışverişlerinden bir hayli memnun. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da danışma meclislerinin hepsine katılarak, teşkilatın görüşlerini aldı. Danışma meclislerinde her ilçede ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları da hazır bulundu. Tatile giren milletvekillerinden önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz son iki danışmaya katılan isimlerdi.

DARICA YİNE MUHTEŞEMDİ

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, misafir belediye ve ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Ellibeş şunları söyledi: “17 yıldır güçlenerek iktidarda olmamıza şaşıranlar bu salona baksın. Altıncı toplantımızı yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde salonlar dolu. Bazı partiler tatil yaparken, AK Parti davasına sahip çıkıyor. Ben bütün teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bugün bazı olaylar kimsenin moralini bozmasın, ye’se düşürmesin. Bunlar dün parti kapatma davalarından, HSYK kararlarından daha zor değil. Onları nasıl aştıysak, bunları da yine birlik ve beraberlik içinde aşacağız, bundan kimse şüphe duymasın.” Ellibeş, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay ve yönetimi ile kadın ve gençlik kollarını eksiksiz hazırladıkları program nedeniyle de kutladı.

ALTI DANIŞMA MECLİS DAHA KALDI

Öte yandan AK Parti Kocaeli’de 6 danışma meclisi daha kaldı. Program şöyle: Karamürsel (30 Temmuz Salı Saat 19.00 Belediye Konferans Salonu), Kandıra (31 Temmuz Çarşamba Saat 12.00 Namazgah Kültür Merkezi), Dilovası (31 Temmuz Çarşamba Saat 19.00 Dilovası Belediye Kültür Merkezi), İzmit (1 Ağustos Perşembe Saat 19.00 Kadıköy Düğün Salonu), Çayırova (2 Ağustos Salı Saat 19.00 Çayırova Kültür Merkezi), Derince (6 Ağustos Salı Saat 19.00 Zübeyde Hanım Kültür Merkezi).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.